Zeci de mii de oameni în stradă în toate oraşele României! Preşedintele Iohannis alături de 20.000 de Bucureşteni protestează în stradă împotriva ordonaţei de graţiere!

Data publicare: Duminica, 22 Ianuarie, 2017 Total: 4418 accesari

Zeci de mii de oameni în stradă în toate oraşele României! Preşedintele Iohannis alături de 20.000 de Bucureşteni protestează în stradă  împotriva ordonaţei de graţiere!

Zeci de mii de oameni au ieşit în strada în Capitală şi în mai multe oraşe din ţara. Manifestaţiile sunt împotriva proiectului Guvernului de a aproba ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea codului penal.

 

 

Preşedintele Iohannis, care a avut mai multe ieşiri în spaţiul public combătând orgonanţa de urgenţă a guvernului PSD Grindeanu-Dragnea, s-a alăturat celor peste 20.000 de bucureşteni care au ieşit să protesteze împotriva acestei ordonanţe.

 

"Am venit aici in Piata Universitatii, ca si miile de romani, ca sa-mi arat indignarea. O gasca de oameni politici cu probleme penale vrea sa schimbe legislatia din Romania, vrea sa slabeasca statul de drept, ori asa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil sa se schimbe legislatia si zeci si sute de politicieni certati cu legea sa-i gaseasca cu dosarele curate si sa continue faradelegile. Romanii pe buna dreptate sunt indignati", a spus seful statului.

 

Aproximativ 1.000 de oameni au ieșit în stradă la Brașov, tot 1.000 de oameni s-au adunat în centrul Timișoarei - 3,000 ,la Iaşi 2.000 aproximativ, la Cluj Napoca – peste 5.000 de oameni, iar la Sibiu – 2.000-3.000 de oameni. Sute de protestatari s-au adunat și în Pitești, Ploiești, Galați, Iași, Arad, Oradea și alte mari orașe.

 

„Avem preşedinte, Iohannis e cu noi!”  „Jos Guvernul”, „DNA să vină să vă ia”, „PSD, ciuma roșie”, „Vrem justiție, nu corupție” și „În democraţie, hoţii stau la puşcărie”, scandează oamenii în stradă.

 

 

Am venit în Piața Universității ca și miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gașcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislația din România, vrea să slăbească statul de drept. Așa ceva nu se poate admite” a mai declarat preşedintele Klaus Iohannis

 
 
Cluj 





 Iaşi


 
Bucureşti 




 


Protestatarii se îndreaptă spre sediul PSD din Chiselef.


Performanţă unică a guvernului Grindeanu-Dragnea, la nici 3 săptămâni de la instalare, unui guvern în România post decembristă i se cere demisia!


Sursă foto: Facebook