CARAMBOL pe Autostrada ARAD-NĂDLAC! (FOTO/Video declaraţii sofer)

Data publicare: Sambata, 21 Ianuarie, 2017 Total: 3897 accesari

CARAMBOL pe Autostrada ARAD-NĂDLAC! (FOTO/Video declaraţii sofer)

ARAD. Un accident în care au fost implicate trei mașini s-a produs în această dimineața în jurul orei  9 pe Autostrada  care face legătura între ARAD și NADLAC.

 

Din primele informații putem spune că șoferul unei mașini nu a observat la timp manevrele efectuate de autoturismul din fața ceea ce a făcut să îl lovescă.

”Circulam in condiții de ceață și brusc a intrat o mașină în fața noastră de pe banda cealaltă și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Viteza de rulare era de aproximativ 60-70 de km/h ”a declarat unul dintre șoferii implicați.
 

 
Mașina lovită a fost proiectată în alt autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului două persoane au fost rănite. Acestea au fost transportate la spital pentru efectuarea mai multor investigații medicale.

 

Autostrada a fost blocată pentru mai multe minute, până când polițiștii au efectuat măsurătorile necesare iar mai apoi mașinile au fost scoase de pe carosabil.


Mai greu cu limba română pentru cei de la CNADNR. Pe panourile electronice de informare de pe autostradă, era anunţat accidentul de pe A1, însă era greşit scris, vama era BOLCATĂ, se mai întâmplă.


"ATENŢIE ACCDIDENT, VAMA BOLCATĂ
 



Declaraţie şofer Ford



Declaraţie medic de gardă Spital Clinic Judeţean