Accident GRAV pe DN 79 la intersecţia cu drumul spre Livada!

Data publicare: Vineri, 20 Ianuarie, 2017 Total: 2537 accesari

Accident GRAV pe DN 79 la intersecţia cu drumul spre Livada!

Un accident grav s-a produs astăzi în jurul orelor 17.00 pe DN79 între Arad şi Oradea, mai precis, la intersecţia DN79 cu drumul spre Livada.
 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la SMURD împreună cu o echipă de la descarcerare, o persoană fiind prinsă între fiarele contorsionate ale maşinii OPEL.




 

 

UPDATE

Între localitățile Arad şi Zimand, pe DN 79 un autoturism marca Ford, care circula din direcția Arad în direcția Oradea, a pierdut controlul asupra maşinii într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum şi a intrat pe contrasens şi s-a izbit in plin de un alt autoturism care circula regulamentar, proiectându-l în afara părții carosabile.

În autoturismul ce a fost proiectat de pe şosea se afla doar şoferul, care a fost rănit grav, fiind prins între fiarele contorsionate ale maşinii, până la sosirea unui echipaj al ISU Arad. Acesta a fost scos de pompierii arădeni, şi transportat la Spitalul Județean Arad.

 Şoferul vinovat de producerea acestui acvident rutier este în vârstă de 47 de ani. Polițiştii cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate cu privire la modul în care s-a produs acest accident.

UPDATE 1

Astăzi in jurul orelor 16.50 un bărbat în vârstă de 45 de ani din Chişineu Criş din județul Arad a condus pe DN 79 dinspre direcția Oradea spre Arad, iar la kilometru 7 nu a adaptat viteza la condițiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Bihor, la volanul căruia se afla un tânăr de numai 22 de ani. Şoferul de 22 de ani a fost proiectat pe câmp, fiind rănit grav. Şoferul vinovat a suferit răni uşoare.