Spitalul Județean Arad a primit aparatură pentru secția ATI PEDIATRIE!(FOTO)

Data publicare: Miercuri, 18 Ianuarie, 2017 Total: 3072 accesari

Spitalul Județean Arad a primit aparatură pentru secția ATI PEDIATRIE!(FOTO)

ARAD. Aparatură nouă pentru secția ATI PEDIATRIE. Până acum toți copiii care avea nevoie de îngrijiri medicale urgente care necesitau internarea în secția Anestezie și Terapie Intensivă,  primeau tratamentul necesar în secția pentru adulți. Nu existau saloane în care copiii să poată fi tratați.
 

Acum, conducerea spitalului s-a ocupat de această necesitate și a rezolvat una din probleme cele mai grave, aparatura.
 

În aceste zile, aparatura necesară pentru funționarea secției ATI Pediatrie a ajuns la spital iar de acum mai trebuie doar să fie angajat o parte din personalul necesar.

 

”Un aparat de anestezie, un aparat de ventilatie cu modul special pentru copii, cinci monitoare speciale pentru copii si un incubator”

 

”In acest moment aparatura destinata functionarii compartimentului ATI Pediatrie este achizitionata in totalitate. Ne referim la un aparat de anestezie, un aparat de ventilatie cu modul special pentru copii, cinci monitoare speciale pentru copii si un incubator. Speram sa deschidem acest compartiment intr-un timp foarte scurt, pentru ca avem promisiunea de la conducerea spitalului ca se vor angaja cinci asistente, personal mediu necesar functionarii acestui compartiment.” a declarat doctorul Nicolescu Cristian.