Aradeanul Coldea a cerut să fie trecut in rezervă. Aşteptăm verdictul lui Iohannis!

Data publicare: Marti, 17 Ianuarie, 2017 Total: 1617 accesari

Aradeanul Coldea a cerut să fie trecut in rezervă. Aşteptăm verdictul lui Iohannis!

Comisia formata pentru a da verdictul daca Florian Voldean a incalcat legea sau nu, a hotarat ca acesta nu se face vinovat de nimic si poate fi repus in functie.


"Menţionăm că s-a desfăşurat o investigaţie complexă, minuţioasă, cu privire la toate afirmaţiile din mass-media din ultima perioadă, fiind analizate aspectele vizate. Persoanele verificate au oferit tot sprijinul, au prezentat documentele necesare şi au răspuns complet tuturor întrebărilor. În concluzia raportului, prezentat într-o şedinţă a Biroului Executiv al SRI, comisia specială a precizat că din activitatea domnului Coldea, supusă verificării, nu au rezultat elemente care să se constituie în încălcări ale legii sau normelor interne în vigoare. După prezentarea raportului, Biroul Executiv a decis repunerea în funcţie a domnului general-locotenent Florian Coldea." se arata intr-un comunicat transmis de SRI.
 

Chiar daca decizia este in favoarea lui Coldea, aradeanul nu isi mai doreste functia de adjunct la SRI.
 

Acesta a solicitat trecerea lui in rezerva printr.o cerere transmisa lui Klaus Iohaniis.
 

Urmeaza acum sa vedem care va fi finalul acestui "serial"
 

Florian Coldea s-a nascut in anul 1971 in comuna Tarnova din judetul Arad. Acesta a absolvit in anul 1996 Academia Nationala de Informatii din Bucuresti, Facultatea de Psihosociologie.
 

Acesta a ocupat mai multe functii de conducere la SRI, ultima fiind aceea de director adjunct.
 

Aradeanul a primit in anul 2006 titlul de Cetatean de Onoare al comunei Târnova din judetul Arad.