BREAKING NEWS! Agent de Poliţie acroşat de un sofer care a fugit de la locul accidentului! (FOTO)

Data publicare: Marti, 17 Ianuarie, 2017 Total: 3172 accesari

BREAKING NEWS! Agent de Poliţie acroşat de un sofer care a fugit de la locul accidentului! (FOTO)

ARAD: Marţi dimineaţa, în jurul orei 8.15, un conducător auto a  acroşat un agent de Poliţie se pare că în zona Podgoria, apoi a părăsit locul accidentului. O maşină de Poliţie a plecat în urmărărirea acesteia reuşind să-l oprească în cartierul arădean Grădişte în zona cinematografului.  Arădeanul conducea o maşină WV Polo  de culoare verde, care se pare că avea numerele provizorii expirate, acesta fiind probabil şi motivul pentru care după incidentul de circulaţie a preferat să părăsească locul, preferând să gonească pe străzile oraşului.

 

În zona cinematografului din Grădişte, acesta a oprit maşina pe zona verde dintre carosabil şi trotuar, a părăsit maşina “transformându-se” în pieton, şi nerecunoscând că este proprietarul maşinii. Poliţiştii au găsit în maşină un telefon mobil, probabil uitat din disperare şi grabă, şi acum se aşteapta echipajul de la criminalistică pentru a continua cercetările. Politistul care a fost acroşat se pare că este rănit la un picior, acesta sciopăta vizibil.

UPDATE1

Din sursele noastre am aflat că poliţistul care a fost “împins” se numeşte Costan Laurenţiu. ACcesta după ce incidentul a luat sfârşit a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad pentru un control, poliţistul acuzând dureri la un picior. 

Şoferul este un bărbat de aproximativ 40 de ani pe nume “Nelu” care a putut fi reţinut de poliţişti doar cu ajutorul cătuşelor, opunând rezistenţă în momentul reţinerii.

 

Pentru mai multe detalii, am contactat purtătorul de cuvânt al Poliţiei care ne-a declarat următoarele:

 

“În această dimineață, în jurul orelor 9.00, un echipaj de la Poliția Rutieră Arad a depistat pe strada Petru Rrareş, din Municipiu, un autoturism carea avea aplicate numere de înmatriculare provizorii, valabilitate expirată. Polițiştii au pornit în urmărirea autoturismului care nu a oprit. La un moment dat, şoferul a încercat să se sustragă, iar polițiştii au procedat la încătuşarea acestuia. În timpul încătuşării, bărbatul a opus rezistență şi a împins unul dintre polițişti, care a căzut pe jos. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal, pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj, a fost solicitat Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad" a declarat pentru Ghidul Arădean, Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga

 

 





Revenim cu amănunte