Se vinde sau nu se vinde? Acționar: ”Informațiile apărute nu reprezintă un anunț de vânzare”!

Data publicare: Luni, 16 Ianuarie, 2017 Total: 2079 accesari

Se vinde sau nu se vinde? Acționar: ”Informațiile apărute nu reprezintă un anunț de vânzare”!

Hanul ”Moara cu Noroc” este probabil cea mai de succes afacere din județul Arad. În acest moment proprietarii hanului sunt Ovidiu Ciocan, 20,5%, Balla Geza, 33,33% si Rodica Iotcu, 46,17%, protivit celor de la www.wall-street.ro.
 

Din anul 2012 de când Ovidiu Ciocan a deschis afacerea, profitul acesteia a crescut foarte mult.
 

“An de an, toata locatia a generat rezultate din ce in ce mai bune. Cand am inceput in 2012, inregistram venituri de 20.000-30 000 de euro/luna, iar acum, in anumite luni de vara (august, septembrie) ajungem pana la 150.000 euro/luna. Fiecare luna a lui 2016 a depasit ca venituri luna echivalenta din 2015, care depasise la randul ei aceeasi luna din 2014 si asa mai departe” a declarat Ovidiu Ciocan pentru www.wall-street.ro

 

Am 4 copii care aproape că au crescut fără tată

 

”La 41 de ani, in sfarsit, consider ca familia mea e mai importanta decat orice afacere din lumea asta. Am 4 copii care aproape ca au crescut fara tata in acesti ani. De multe ori plecam de acasa inainte ca ei sa se trezeasca si ma intorceam dupa ce ei dormeau. Moara cu Noroc inca are un potential de crestere enorm...” a mai completat Ovidiu pentru wall-street.ro

Chiar dacă în ultimele ore au apărut multe articole atât în presa locală și națională cum ca Hanul ”Moara cu Noroc” se vinde, managerul a postat un anunț prin care desminte totul.




”Dragii noștri oaspeți, 

Vreau să vă confirm că Hanul Moara cu Noroc, în primul rând datorită vouă, merge foarte bine și va merge și în viitor. Toate evenimentele urmatoare se vor desfășura chiar dacă structura acționariatului nostru se va schimba sau nu. Informațiile apărute în ultimele zile în mass-media nu reprezintă un anunț de vânzare a Morii cu Noroc.

Nici un om nu este de neînlocuit iar un asemenea loc de poveste va funcționa și dacă se va schimba managerul sau unul dintre acționari.
Vă asigur de întreaga mea apreciere și vă aștept la Hanul Moara cu Noroc.”

Manager & acționar
Ovidiu Ciocan

Rugăm să distribuiți această postare pentru ca toți să înțeleagă despre ce a fost vorba în acel articol. Acesta este mesajul postat pe pagina oficială a Morii cu Noroc.




 
 

 

Sursa: www.wall-street.ro