Urmărire ca în filme pe străzile Aradului ! Polițiştii de la Rutieră l-au prins !

Data publicare: Luni, 16 Ianuarie, 2017 Total: 5237 accesari

Urmărire ca în filme pe străzile Aradului ! Polițiştii de la Rutieră l-au prins ! ARAD. Sâmbătă noaptea în jurul orelor 23, un şofer teribilist i-a pus pe jar pe polițiştii arădeni ! AFLĂ ce a făcut şoferul înainte de a fi prins !


Polițiştii arădeni au fost puşi pe jar sâmbătă noapte, de către un tânăr şofer, de numai 20 de ani, care se afla la volanul unui autoturism cu numere de Franța.


Şoferul se îndrepta dinspre Şaguna, spre Intim, când, la semnalul polițiştilor de la Rutieră, n-a oprit, ba chiar a călcat piciorul pe accelerație. În acel moment, polițiştii şi-au dat seama că au de a face cu un şofer problemă şi au pornit în urmărirea lui. Urmărirea şoferului teribilist a fost una ca în filme. Polițiştii l-au urmărit preț de câteva minute bune, de la Intim, spre Andrei Mureşanu, după care spre Piața Mică, apoi a intrat pe Vicențiu Babeş îndreptându-se spre Mărăşesti, după care iar s-a întors (cu speranța să-i fie pierdută urma) în zona Intim şi a mers spre Piața Spitalului.





Când a ajuns pe Cocorilor, colț cu Brâncoveanu a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar şi era condus de un şofer în vârstă de 26 de ani. În urma coliziunii, niciunul dintre şoferi n-a fost rănit, însă şoferul teribilist a fost prins de polițiştii de la Rutieră şi s-a ales cu un dosar penal. Şoferul vinovat de această urmărire ca în filme s-a dovedit că avea permisul suspendat, probabil aceasta fiind şi cauza pentru care n-a oprit la semnalul polițiştilor, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga pentru Ghidul Arădean.