Tu știai ce trebuie să faci pentru a păstra căldură în cameră ? Dacă nu, află acum 7 sfaturi utile!

Data publicare: Sambata, 14 Ianuarie, 2017 Total: 2665 accesari

Tu știai ce trebuie să faci pentru a păstra căldură în cameră ? Dacă nu, află acum 7 sfaturi utile!

1. Aerisește camera pentru scurt timp.

Atunci când afără este frig iar dumneavoastră doriți să aerisiți camera, trebuie să știți că cel mai bine pentru a păstra căldura, este să deschideți geamul larg, nu rabatat. Un lucru importat, daca geamult e deschis larg pentru scurt timp, camera se aerisește mai bine decât să stea geamul rabatat timp îndelungat .
 

2. Izolează gemurile și ușile

Dacă nu ai ți-ai schimbat geamurile și ușile vechi din lemn cu modele mai noi din PVC, atunci cel mai bine este să le izolezi cu banda de silicon sau burete. În acest fel frigul nu va intra prin distanța creea prin neetanșarea corectă a lemnului.
 

3. Folosește celebra folie de aluminiu

Știm cu toții că banala folie de aluminiu folosită cel mai mult în bucătărie, are multe alte întrebuințări. In domeniu termin, folia de aluminiu se poate folosii simplu și util. Luam cateva role și pe lipil pe un carton care mai apoi în așezăm în spatele caloriferului. În acest fel, căldura degajată în spate se va răspândii în întreaga camera și nu va mai fi abosribtă de peretele din spatele caloriferului.
 

4. Nu pune nimic în fața caloriferolor!
 

5. Dacă ai centrală proprie, nu o oprii.

Chiar dacă nu ești acasă lasă centrală să funcționeze la o temperatură de 18-20 de grade.
 

6. Folosește covoare mai groase pe timp de iarnă. În acest fel căldura nu se va pierde prin pardosea.

7. Ultimul, dar probabil cel mai important sfat este, izolarea pereților. Chiar dacă costurile sunt destul de mari, într-un final investia se va recupera prin diminuarea facturii de căldură.