Nuntă de 1 miliard de dolari ! Nici nu-ți imaginezi cum arată mireasa şi tortul mirilor ! INTRĂ să vezi

Data publicare: Vineri, 13 Ianuarie, 2017 Total: 4553 accesari

Nuntă de 1 miliard de dolari ! Nici nu-ți imaginezi cum arată mireasa şi tortul mirilor ! INTRĂ să vezi Nunta de 1 miliard de dolari, aşa cum nici n-ați visat ! Rochia de mireasă a fost absolut impresionantă, pereții restaurantului au fost tapetați cu flori naturale, iar tortul a fost cum altul n-ați mai văzut ! VIDEO şi FOTO absolut impresionante !

Nunta a avut loc la Moscova, unde fiul unui magnat rus a avut parte de o nuntă ca în poveşti, care a costat peste 1 miliard de dolari. Rochia miresei a costat 1 milion de dolari, pereții restaurantului au fost tapetați cu flori naturale, dar nici tortul n-a trecut neobservat, acesta având nouă etaje. Tatăl mirelui i-a angajat pe Jennifer Lopez, Sting, Enrique Iglesias, dar si alți artişti ruşi să cânte la petrecere.



Mirele în vârstă de 28 de ani a studiat la Universitatea din Oxford, iar mireasa în vârstă de 21 de ani, care provine dintr-o familie obişnuită este studentă la stomatologie potrivit publicației Daily Mail. Se pare că a fost nunta anului 2016, pe care mulți dintre cei prezenți nu o vor uita curând.







VEZI VIDEO