Vlad Botoş noul preşedinte al USR Arad

Data publicare: Vineri, 13 Ianuarie, 2017 Total: 2011 accesari

Vlad Botoş noul preşedinte al USR Arad

La momentul constituirii, filiala județeană a USR și-a luat angajamentul de a face alegeri pentru funcția de președinte și structurile de conducere, imediat după scrutinul parlamentar din decembrie.

Membrii organizației și-au dorit ca, în spiritul democrației, să dea ocazia celor care au fost activi în campanie să poată candida și să fie aleși. Respectând criteriile de selecție ale USR, susținătorii care au fost alături de filiala Arad au devenit membri și au participat la ședința de alegere a noii conduceri.

 

În urma votului intern, președintele organizației județene a fost ales Vlad Botoș, iar din Biroul Filialei Județene fac parte pe lângă președinte, vicepreședinții: Cătălin Costea, Bogdan Postăveanu, Sergiu Vlad, Adrian Wiener, Răzvan Anghel, Cătălin Mihalache, Stan Ioan și membrii: Dumitru Chișereu, Dorin Ioan Rus-Mițco, Ovidiu Preda, Daniel Răpcău. De asemenea, au mai fost alese Comisia de arbitraj și Comisia de cenzori.

 

Voi fi un altfel de președinte față de ce ne-au obișnuit reprezentanții locali ai partidelor vechii clase politice. Nu voi ieși în față ca un fac-tot-um. Cred că partidul trebuie să fie un mecanism care scoate lideri încontinuu, nu care să inhibe acest lucru în detrimentul unuia. Eu nu voi fi un președinte jucător sau orator, ci voi fi un președinte muncitor, care va lucra cu toți colegii. Avem o responsabilitate față de miile de voturi pe care le-am primit dar și față de cei care nu au ieșit la vot fiind dezamăgiți de ce le-a oferit politica până acum”, a declarat Vlad Botoș după preluarea noii poziții de responsabilitate.