Clubul de baschet ICIM Arad s-a despărțit de antrenorul de culoare Nolan!

Data publicare: Luni, 09 Ianuarie, 2017 Total: 3821 accesari

Clubul de baschet ICIM Arad s-a despărțit de antrenorul de culoare Nolan!

SPORT Arad: La nici o zi după înfrângerea din cupă în faţa celor de la U.Cluj, Conducerea clubului Univ. Goldiș ICIM ia decizii radicale.

Pentru a nu periclita obiectivul propus pentru sezonul 2016-2017, conducerea clubului Univ. Goldiș ICIM a făcut o analiză și a ajuns la concluzia că a sosit momentul în care e nevoie de o schimbare.
 

Oficialii clubului împreună cu antrenorul Stacey Nolan s-au întrunit în această dimineaţă (09 ianuarie) într-o şedinţă de analiză a activităţii echipei, atât în Liga Naţională, cât şi în Cupa României de baschet feminin.
 

În urma acesteia s-a decis astfel: despărţirea amiabilă și de comun acord cu antrenorul Stacey Nolan, căruia i s-a mulţumit pentru activitatea depusă în cadrul clubului şi i s-a urat mult succes în cariera de antrenor. Până la numirea unui alt antrenor, prof. Dan Moraru se va ocupa de pregătirea si antrenamentele echipei.
 

“Sigur că am acceptat, trebuie să redresăm corabia şi, până la numirea unui alt antrenor, cineva trebuia să stea pe bancă şi la meciul de la Alexandria. Fetelor le voi cere muncă, seriozitate şi spirit de sacrificiu”, a declarat Dan Moraru.
 

Bilanțul celui de-al doilea mandat, ca “principal,” la cârma echipei ICIM, pentru Stacey Nolan s-a încheiat cu 5 succese și 9 înfrângere în campionat, respectiv o eliminare în dublă-manșă din Cupa României, în primul tur al competiției.



Sursa:baschetarad