Arădencele își iau adio de la Cupa României.Univ Goldiş ICIM Arad – Universitatea Cluj 51-60 (FotoReportaj)

Data publicare: Duminica, 08 Ianuarie, 2017 Total: 4075 accesari

Arădencele își iau adio de la Cupa României.Univ Goldiş ICIM Arad – Universitatea Cluj 51-60 (FotoReportaj)

ARAD: Univ. Goldiș ICIM a ratat șansa de a obține biletele pentru turneul final al Cupei României. Arădencele au pierdut și returul cu Universitatea Cluj-Napoca, scor 51-60.
 

Desfășurarea meciului din această seară a fost ună palpitantă, în care ambele echipe au izbutit să conducă pe tabelă. Deși în sfertul 3, arădencele aveau și un avantaj de 3 puncte pe tabelă după o revenire spectaculoasă, ultimele 10 minute le-au fost fatale. La fel ca în partida tur, jucătoarele antrenate de Stacey Nolan nu au mai avut forța să țină ritmul impus de până atunci, marcând doar 8 puncte. Urmărind statistica se poate observa că echipa clujeană a știut foarte bine să gestioneze jocul, Harrison de exemplu ajungând relativ repede la 3 greșeli personale și cu toate acestea a rămas cu acestea până la finalul de meci, unul în care a stat 35 de minute pe teren.
 

În ultimele două minute, oaspetele au anulat orice speranță a ICIM-ului pentru a intra în calculele calificării pentru cele două locuri rămase pe tabloul rezervat echipelor ce pierd la cea mai mică diferență. O simplă victorie, chiar și la 1 punct diferență ar fi făcut ca echipa noastră să se califice în Final 8 al Cupei României.
 

S-a terminat 60-50 (17-8, 17-19, 10-16, 16-8) pentru „studentele” de la „U”. Putem nota evoluții bune pentru Hadzovic și Nagy, cu 19 puncte, respectiv 14. De partea cealaltă, arădeanca Mandache a fost cea mai bună jucătoare a clujencelor cu 18 puncte acumulate.
 

Univ. Goldiș ICIM Arad revine săptămâna viitoare în campionat, unde are programat din nou un meci foarte important în economia clasamentului. “Galben-albastrele” se deplasează sâmbătă la Alexandria pentru disputa cu CS Teleorman.



Sursa: baschetarad 
Foto: V. Muscă / R.Bulzan