Timişorenii iau atitudine faţă de hoţii de buzunare din autobuze! Romm din Vinga dus la secţia de Poliţie de călătorii revoltaţi! (FOTO/VIDEO)

Data publicare: Duminica, 08 Ianuarie, 2017 Total: 10195 accesari

Timişorenii iau atitudine faţă de hoţii de buzunare din autobuze! Romm din Vinga dus la secţia de Poliţie de călătorii revoltaţi! (FOTO/VIDEO)

O filmare apărută pe reţeaua de socializare Facebook ne arată cum, câţiva cetăţeni se revoltă într-un tramvai din oraşul de pe Bega, când un rrom din Vinga este surprins în timp ce jefuia o bătrână într-un autobuz.

 

Călătorii revoltaţi l-au încolţit pe presupusul infractor şi l-au dus la secţia 3 de Poliţie Timişoara unde l-au predat poliţiştilor.

 

Se pare că cel în cauză este o cunoştinţă mai veche a călătorilor din acest mijloc de transport în comun, aceştia cunoscându-i chiar şi numele, Mailat Marius, şi, se pare că este modul prin care acesta îşi câştigă traiul de zi cu zi, păgubind călătorii din tramvaie şi autobuze de ce au aceştia prin buzunare şi bagaje.

 

Din filmarea pe care o distribuim şi noi în acest articol, se înţelege că, de fapt, romm-ul din imagine se pare că face parte dintr-o bandă bine organizată, colegii din bandă reuşind să se facă nevăzuţi  în urma acestui incident, ghinionistul  care a fost „prins” este doar cel care ulterior este dat şi pe mâna poliţiştilor de la secţia 3 Timişoara.

 

Trist din păcate este, că în astfel de cazuri, marea majoritate a celor care sunt martori rămân impasibili, mulţumindu-se cu faptul că au scăpat nejefuiţi, doar câţiva oameni cu spirit civic, în astfel de momente iau atitudine.