La Arad MINUNILE există şi după Crăciun! Află despre ce este vorba

Data publicare: Joi, 05 Ianuarie, 2017 Total: 2265 accesari

La Arad MINUNILE există şi după Crăciun! Află despre ce este vorba ARAD. Arădenii au dovedit mereu că sunt oameni cu suflet mare, şi nu au rămas indiferenți la suferința celor din jurul lor. Aşa s-a întâmplat şi astăzi, o dovadă că minunile există, chiar şi după Crăciun ! AFLĂ despre ce este vorba !

În urmă cu o săptămână, o casă improvizată a luat foc în cartierul Confecții din Arad, unde locuia o familie cu doi copii ,un băiat de 11 ani şi o fetiță de 4 luni. Familia a rămas sub cerul liber. Le-a ars tot, şi puținele haine pe care le aveau, şi actele. Se aveau doar doar unul pe altul.



Arădenii n-au rămas indiferenți, la necazul lor. Un vecin le-a întins o mână de ajutor şi a construit împreună cu bărbatul, o căsuță, din panouri de lemn. Le-a cumpărat şi o sobă, şi le-a dus o căruță cu lemne.

Astăzi, câteva persoane cu suflet mare, din zona Confecții, au fost la ei şi le-au dus haine, dulciuri şi mâncare. Bucuria de a primi a fost mare, însă cea de a dărui a fost una şi mai mare. Minunile există, iar dacă fiecare dintre noi am pune umăr de la umăr şi i-am ajuta pe cei nevoiaşi, am fi dovada vie, că MINUNI putem fi chiar noi !



"Cine doreşte să ajute această familie, ei locuiesc pe câmp, la capătul străzii Liviu Rebreanu, din zona Confecții şi puteți fi o rază de bucurie pentru acea familie" spune Asavei Liliana, o tânără mămică, care astazi a întins şi ea o mână de ajutor.