Preşedintele Iohannis îşi recâştigă popularitatea

Data publicare: Joi, 05 Ianuarie, 2017 Total: 17961 accesari

Preşedintele Iohannis îşi recâştigă popularitatea

Preşedintele Klaus Iohannis îşi recâştigă popularitatea pe Facebook, ca urmare a implicării sale în problematica investirii noului Guvern.
 

Seria deciziilor luate de către preşedinte în ceea ce priveşte investirea guvernului PSD+ALDE, dar şi replicile acide la adresa liderului PSD s-au capitalizat în peste 2500 de aprecieri în ultimele 24 de ore.

 
 

Dacă miercuri seara în jurul orei 22:30, pagina oficială de Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis avea 1.710.100 de like-uri, joi, în jurul după-amiezii, aceasta se bucura de aprecierea a 1.712.782 persoane.

Impunerea cazierului Judiciar ca şi criteriu de integritate în desemnarea noului premier, respingerea propunerii PSD(Sevil Shhaideh) pentru preluarea portofoliului de Prim Ministru dar şi atitudinea ostilă faţă de măsurile populiste promise de PSD par să fi pornit un val de simpatie din partea românilor.
 

"Sper ca într-o zi să-mi explicaţi cum veţi face în aşa fel încât să vă încadraţi într-un deficit bugetar de 3%, să creşteţi salariile, să scădeţi impozitul, TVA şi multe alte lucruri. Eu îmi doresc să faceţi aceste chestiuni", a spus şeful statului.


"Domnule preşedinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei", a afirmat Klaus Iohannis după ceremonia de depunere a jurământului de investitură de către Cabinetul Sorin Grindeanu.