Fifor, un fel de Geoană la scară mai mică

Data publicare: Miercuri, 04 Ianuarie, 2017 Total: 2284 accesari

Fifor, un fel de Geoană la scară mai mică

Mihai Fifor, proaspătul senator de Arad al PSD a fost "fluturat" în toata presa locală şi naţională ca fiind posibilul viitor premier al României. Noi am avut rezerve legat de această posibilitate şi am mai spus asta, şi bine am făcut. După ce varianta premierului a căzut în cazul lui Fifor, s-a trecut la varianta ministrul Transporturilor pentru acelaşi Mihai Fifor. Am avut şi în acest caz reţineri mari, din multe motive, şi bine am făcut, Răzvan Cuc a fost alesul lui Dragnea pentru şefia transporturilor.
 

Raţiunea pentru care am fost rezervaţi în legătură cu ocuparea postului de mininistru al Transporturilor de către Mihai Fifor, a fost aceea că nu are niciun fel de experienţă în legătură cu transporturile, domnia sa fiind un sef la muzeul din Craiova, însă pe „principiul Dragnea” în care un inginer poate ocupa fotoliul de ministru al Justiţiei (Florin Iordache) puteam să ne înşelăm în privinţa lui Mihai Fifor.
 

Deşi s-a culcat ca şi posibil premier iar apoi s-a culcat ca posibil ministru şi s-a trezit simplu senator la fel ca şi Geoană preşedinte, Mihai Fifor, pe vremea când se vedea ministru al Transporturilor declara pentru o publicaţie locală: „pasajele nefinalizate de pe centura Aradului vor deveni o prioritate „maximă” " în cazul în care ar fi ajuns ministrul Transporturilor. Ne permitem să-l contrazicem pe domnul Fifor, pasajele de pe centura Aradului sunt o prioritate „maxină” pentru parlamentarii PSD Arad, indiferent de cine ocupă fotoliul de ministru al Transporturilor în guvernul PSD, deci, automat reprezintă o prioritate „maximă” şi pentru domnul senator Mihai Fifor, nu doar pentru ministru Fifor, care acum, are şansa să arate arădenilor cât de „arădean” este domnia sa cum declara în vara lui 2016. 

 

Pasajele de pe centura Aradului sunt o prioritate pentru toţi parlamentarii arădeni ai puterii, nu doar pentru senatorul Fifor, acum au şansa să ne arate cum reprezintă Aradul în parlament şi cât de importante sunt investiţiile în judeţul pe care-l reprezintă, deşi, misiunea pare una dificilă în condiţiile în care premier este un timişorean. 



Sperăm să nu mai treacă încă patru ani de guvernare PSD şi aceste pasaje să rămână în acelaşi stadiu lăsat de guvernul Boc.