AFLĂ cum poți deschide mașina dacă ți-ai uitat cheile în interior, sau cum găsești telefonul furat, dar și alte trucuri care te pot SALVA !

Data publicare: Joi, 29 Decembrie, 2016 Total: 8403 accesari


AFLĂ acum cinci SECRETE care te pot salva în situații limită !

 

Oricine se poate confrunta uneori, cu situatii în care TELEFONUL MOBIL ne poate salva, ba chiar și MAȘINA PERSONALĂ sau chiar un BANCOMAT. Informațiile pe care vi le prezentăm în continuare îți pot salva viața ! Puțini dintre dumneavoastră le cunoașteți, așadar vă prezentăm o serie de trucuri care te pot scoate din încurcătură la nevoie:
 

        1. Dacă ești forțat de un hoț să retragi bani de la un BANCOMAT: Introdu codul PIN în ordine inversă. Dacă PIN-ul cardului este 1254, tastează 4521.

Bancomatul îți va da banii ceruți, dar va interpreta semnalul tău ca pe un strigăt după ajutor și va alerta imediat poliția.

Această opțiune există la toate bancomatele, dar prea puțini oameni cunosc acest lucru.

          
       2. Cum să folosești telefonul mobil pentru urgențe: Este clar faptul că TELEFONUL MOBIL îți poate salva viața în anumite situații. Iată cum poși alerta poliția și serviciul de ambulanță din orice colț al lumii: Numărul unic pentru situații de urgență apelabil din orice colț al lumii este 112.  Când ai o urgență și te afli în afara ariei de acoperire a rețelei tale de telefonie, formează 112 și telefonul va căuta în mod automat cea mai apropiată conexiune de rețea existentă în zonă. 

Ecranul telefonului va afișa numerele de urgență valabile pentru zona în care te afli. Este interesant faptul că poți apela 112 chiar și atunci când tastatura telefonului este blocată!

 

       3. Dacă se întâmplă să îți încui cheile în mașină, AFLĂ ce trebuie să faci! Mulți șoferi au avut ghinionul să-și încuie cheile de contact în interiorul mașinii. Ce trebuie să faci în cazul în care cheia de rezervă este la distanță de locul în care te afli?       

Ține telefonul mobil la o distanță cât mai mică de mașină și, ATENȚIE, dacă acasă este cineva care are o cheie de rezervă, apeleaz-o ca să ieși din încurcătură. Persoana respectivă trebuie să apropie cheia de telefonul mobil și să apese butonul de deblocare, iar mașina se va deschide. Distanța nu are importanță!

 

        4. Dacă TELEFONUL MOBIL rămâne fără baterie:

 Telefoanele Nokia sunt prevăzute cu o baterie de rezervă pe care o pot accesa în situații de urgență. Pentru a o activa, tastează * 3 3 7 0 # și telefonul va avea un plus de baterie de 50 la sută. Telefonul va recupera deficitul la următoarea încărcare a bateriei.

 

        5. CE TREBUIE SĂ FACI daca ți se fură TELEFONUL MOBIL!

În acest caz trebuie să știi numărul de serie al telefonului mobil. Pentru a-l afla, introdu codul * # 0 6 # si ecranul va afisa un numar de 15 cifre. Acest număr este unic pentru telefonul tău mobil. Notează numărul și ține-l la îndemână într-un loc sigur. NOTEAZĂ-L CHIAR ACUM !

 

Dacă ți s-a furat telefonul, apelează un operator și dictează-i numărul de serie pentru ca acesta să poată BLOCA telefonul furat. Telefonul va deveni complet inutil pentru hoț, chiar și dacă acesta schimba cartela SIM. Așa, nu neapărat o să vă recuperați telefonul, dar veți ști că hoțul nu se va putea folosi de dispozitivul furat. Dacă am pune în aplicare cu toții acest lucru, am descuraja simțitor furtul de telefoane mobile.

 

CA SĂ FIȚI SIGURI CĂ VĂ PUTEȚI AJUTA DE ACESTE 5 TRUCURI, NOTAȚI-LE ÎNTR-UN LOC SĂ LE AVEȚI LA ÎNDEMÂNĂ ! NICIODATĂ NU SE ȘTIE !