UPDATE (FOTO/Video)! Accident deosebit de grav cu 8 victime în Șicula! 2 morți și 3 răniți grav !

Data publicare: Luni, 26 Decembrie, 2016 Total: 10373 accesari

ARAD. Un accident rutier grav s-a produs în această seară în localitatea Șicula din județul Arad ! În accident au fost implicate 2 autoturisme, un Rover 75 și un Audi.  Nu se știu până la această oră cauzele producerii accidentului.

La fața locului au intervenit cei de la ISUJ Arad care au reușit să scoată victimele din mașini, cei de la salvare și poliția !

UPDATE


Sunt 8 victime !!!
  2 persoane au decedat, 3 sunt inconștiente la această oră iar 2 sunt în stare stabilă. În urma acccidentului 4 dintre aceste persoane  au rămas încarcerate printre fiarele contorsionate.



Din cele 8 persoane implicate  5 sunt bărbați și 3 sunt femei. Din acestea, un bărbat și o femeie au decedat.


UPDATE 2


Opt victime cu vârste cuprinse între circa 18-35 de ani, dintre care două au murit. Conform primelor informaţii, tinerii care au murit se logodiseră doar cu o zi înainte. Alte cinci victime sunt în stare foarte gravă, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, iar o a şasea persoană, care a ieşit singură din maşina implicată în accindent, a fost indentficată ulterior de către autorităţi, fiind transportată la spital.

Din maşina cu patru persoane, 2 au murit. Conform unor informaţii, tânăra în vârstă de 22 de ani şi băiatul în vârstă de 23 de ani, care au murit, se logodiseră cu o zi înainte şi merseeră la rude. În maşină se mai aflau părinţii şi fratele tânărului, care au fost răniţi.
 
 
La fel şi cele 3 persoae din cealaltă maşină. Cele 6 victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

 

Una dintre victime a fost indentificată ulterior de către autorităţi pentru că ieşise singură din maşina în care se aflau cele patru persoane. Bărbatul, care nu pare să fi fost rănit grav, a fost transportat şi el la spital pentru investigaţii medicale.

 

Conform primcelor cercetări, accidentul ar fi fost provocat de tânărul care a murit, care întors maşina pe şosea şi nu ar fi acordat prioritate, maşina pe care o conducea fiind lovită în plin de o altî maşină, ambele autovehicule fiind avariate puternic. Una dintre maşini a fost proiectată într-o altă maşină, pe care a avariat-o.


UPDATE 3

Cei doi tineri decedaţi în accident, erau logodiţi şi urmau să se căsătorească. Este vorba de Felix S. de 23 de ani din Sebiş şi logodnica acestuia de 21 de ani din Arad.