Povestea incredibilă a câștigătoarei X-Factor 2016, Olga Verbițchi! De 12 ani trece prin aceste probleme !

Data publicare: Sambata, 24 Decembrie, 2016 Total: 2480 accesari

Olga Verbițchi s-a născut în Republica Moldova. Are 15 ani, iar până să intre în lumea artiștiilor aceasta era sportivă, jucătoare de fotba. De muzică s-a apucat din întâmplare la vârsta de  12 ani. Profesorul de muzică a descoperit vocea ei minunată. După aceea, profesorul a ajutat-o și aceasta a început să participe la diferite festivaluri și concursuri atât în Republica Moldova cât și în România.

Înainte să meargă la preselecțiile X-Factor, aceasta a participat la Vocea României Junior unde a avut o prestație extraodinară, juriul oprind-o pentru a o felicita.
 

La preselecții Olga a cîntat melodia „Sweet People”,  piesa interpretată de ucraineanca Alyosha la Eurovision 2010 și spunea ”îmi doresc cel mai mult ca Delia să ma îmbrățișeze și să îi placă cum cânt”.
 

După interpretarea melodiei, juriul a fost surprins de vocea și de timbrul ei inconfundabil și aceasta a reușit să primească 4 DA.




 

Ceea ce puțini dintre voi știu este că Olga din păcate nu are o viață atât de roz precum pare la televizor. Ea are 2 surori. Un de 4 ani și una de 12. Cea din urmă, Victoria suferă de invaliditate gradul I din cauza unei supradoze de medicamente pe care le-a primit la vârsta de 3 luni. Aceasta nu se mișcă, nu vorbește și nu întelege ce se întâmplă.

 

”Avem grijă de ea ca un nou-născut care nu mai crește ! Eu vorbesc cu ea și cred că undeva acolo ea mă înțelege ” spune Olga.

Părinții Olgăi au mers la foarte multe tratamente cu sora bolnavă în Ucraina, Rusia, dar din păcate aceste nu prea au avut rezultate.

 

”Poate o minune o va însănătoșii pe Victoria”

Tânăra câștigătoare declara: ”Eu totuși mai cred în spernță, cred că mai este o șansă de a o însănătoșii pe Victoria.  Poate o minune ”

 

 

”Odată am scos-o pe Victoria în oraș iar oamenii au început să râdă”

După ce a trecut de preselecții moldoveaca a spus că situația Victoriei a învătat-o să nu judece oamenii pentru că nu știe cum sunt ei defapt. La prima vedere Victoria pare un om sănătos. Odată a scos-o  în oraș iar oamenii au început să râdă. În acel moment ea nu știa ce să facă ”mi-a venit să-i bat” spunea tânăra
 

Ștefan Bănică jr. a pus după interpretarea Olgăi  ”Toată durerea ta, tu, ai transpus-o artistic. Asta este impresionant. Pentru asta de 1000x BRAVO”
 

Olga a reușit să treacă de toate duelurile  iar aseară a câștigat FINALA X-FACTOR 2016! Ea a primit un premiu de 100.000 de euro și titlul de ”CEA MAI TÂNĂRĂ CÂȘTIGĂTOARE X-FACTOR!