Peste 84.000 de ŢIGARETE provenite din CONTRABANDA, depistate de poliţişti în urma unor percheziţii domiciliare!

Data publicare: Joi, 22 Decembrie, 2016 Total: 1581 accesari

La data de 21 decembrie a.c., polițiștii arădeni au efectuat patru percheziții la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări. Au fost indisponibilizate peste 84.000 fire țigarete și sume de bani provenite din activitatea infracțională.

 

Polițiștii orașului Pecica împreună cu polițiștii orașului Nădlac, ai Secției nr.2 poliție rurală Arad, și sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat ieri mai multe percheziții domiciliare pe raza localității Pecica.

 

Polițiștii au efectuat ieri, patru percheziții pe raza localității Pecica, la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 74 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

 

În urma activităților desfășurate, au fost depistate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 84.840 fire țigarete, în valoare de aproximativ 48.000 de lei, și suma de 5.700 de lei și 10 euro, bunuri susceptibile că ar fi provenit din desfășurarea activității infracționale.

 

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.