Cupa „CSM Arad&Judo Club Pecica” încheie anul pe tatami ! 2016, cel mai prolific an de la înfiinţare!

Data publicare: Miercuri, 21 Decembrie, 2016 Total: 1523 accesari

Clubul Sportiv Municipal  Arad, Judo Club Pecica Arad şi Primăria oraşului Pecica au organizat, în week-end, a opta ediţie a Cupei „CSM Arad&Judo Club Pecica”.
 

La startul competiţiei au fost prezenţi aproximativ 200 de judoka de la 23 cluburi judo din România, Ungaria şi Serbia, alături de aceştia aflându-se simpatizanţi, susţinători, părinţi şi sponsori. Colectivul de organizare a fost reprezentat de primarul oraşului Pecica, Petru Antal, care a oferit cupe în semn de apreciere pentru medaliaţii din anul 2016, provenind de la Clubul de Judo Pecica. A urmat apoi un moment de reculegere pentru cel care a fost marele antrenor de judo Albert Batkai, antrenorul lui Corina Căprioriu şi a multor judoka de mare valoare naţională si internaţională. În deschiderea întrecerii de pe tatami au avut loc câteva meciuri a celor mai mici judoka, prichindei care asigură noua generaţie de judoka. La final, CSM Arad s-a clasat pe primul loc, cu 37 de medalii, dintre care 15 de aur, 7 de argint şi 15 de bronz. Pe locurile următoare în clasamentul pe echipe s-au clasat: LPS Arad, CSP Ghioroc şi CSO Sîntana.
 

2016, cel mai prolific an de la înfiinţare!
 

Altfel, 2016 a fost anul cu cele mai multe rezultate obţinute de la înfiinţarea secţiei până în prezent: 28 de medalii obţinute la Campionatele Naţionale si Campionatele Balcanice, dintre care 6 medalii de aur, 6 medalii de argint şi 16 de bronz. Tot în acest an s-au obţinut 151 medalii în competiţiile internaţionale neoficiale, dintre care 51 de aur, 46 de argint şi 54 de bronz, aceste rezultate datorându-se atât eforturilor sportivilor cât şi ale antrenorilor Ionel Lazăr, Loghin Lazăr, Gabriela Botoş, Arpad Nagy, Dan Păcurariu şi Dorin Drimbe, ultimul antrenor coordonator al secţiei de judo la CSM Arad. „Mulţumim tuturor celor care au ajutat şi ajută la dezvoltarea judoului arădean, pentru a aduce acest sport mai departe, pe cele mai înalte culmi ale gloriei sportive”, spune Dorin Drimbe.



sursa: csmarad