Robu si-a dat demisia! Nu mai candidează în 2020 la Primăria Timişoarei!

Data publicare: Vineri, 16 Decembrie, 2016 Total: 2912 accesari

Nicolae Robu a renunțat, joi seară, la funcția de președinte al filialei PNL Timiș. Deși a început ședința BPJ decis să nu-și dea demisia și le-a spus, din nou, colegilor săi că se bucură de încrederea a 76% dintre timișoreni, Robu s-a lovit parcă de un zid. S-a lăsat cu acuze din mai multe părți, iar primul care i-a cerut demisia șefului filialei, pe un ton extrem de civilizat, a fost primarul din Dudeștii Noi, Alin Nica, spun cei de la debanat.ro.

 

Supărat, actualul edil-șef al orașului de pe Bega a afirmat chiar că, în aceste condiții, PNL Timiș va trebui să-și caute un alt candidat pentru Primăria Timișoara, Nicolae Robu  anunțându-şi colegii de partid că, de acum încolo, se va concentra exclusiv pe munca de la primărie.



În aceeaşi sedinţă de BPJ, demisiile nu s-au oprit la Nicolae Robu, prim-vicepreședintele coordonator, Dan Popa a demisionat şi el.


"Rezultatele obtinute de PNL, in ansamblul sau si, in subsidiar, de Filiala Timis a PNL - chiar daca aceasta s-a situat pe locul 5 pe tara dupa numarul de voturi si pe locul 11 pe tara dupa procente - m-au determinat sa propun, luni, printr-o declaratie de presa, o serie de masuri. Una dintre ele era si demisia tuturor presedintilor ale caror filiale au obtinut mai putin de 30%, deci, INCLUSIV A SUBSEMNATULUI. Propunerile mele n-au fost, insa, agreate, niciuna. 
 

Astazi de dimineata, am  comunicat familiei si unui numar de apropiati ca am decis sa demisionez din functia de Presedinte PNL Timis. Pe parcursul zilei, am aflat ca, la initiativa primarului de Sannicolau Mare, un grup de cca 20-25 de colegi s-au intrunit la Club 21, pentru a pregati o presiune asupra mea sa demisionez. Am decis sa nu anunt nimic in plen, pentru a vedea cu ce colegi am de-a face in partidul atat de drag mie. Vazandu-i, am decis sa duc lucrurile si mai departe. 
 

Voi ramane simplu membru PNL, dar, imi voi inceta orice activitate in partid, cata vreme partidul va avea membri ca acest primar de Sannicolau Mare. Desigur, voi exercita, inca, functia de Presedinte, pana cand conducerea nationala imi va comunica incetatea mandatului, eventual simultan cu numirea unui presedinte interimar si sper ca acest lucru sa se intample cat mai grabnic. Decizia este irevocabila" a spus Nicolae Robu citat de sursadevest.ro