Redistribuirea finală a mandatelor pentru parlament produce surpriza! Galiş nu este senator! Vezi cine este al treilea senator de Arad!

Data publicare: Joi, 15 Decembrie, 2016 Total: 2494 accesari

Redistribuirea care a avut loc în cursul zilei de joi a produs surpriza! Florin Galiş, cel care era cotat cu cele mai multe şanse şi dat ca 99% ca fiind cel de-al treilea senator de Arad a ratat fotoliul de senator. Este pentru a doua oară pentru Florin Galiş (ALDE) când pierde pe ultima sută de metri un loc de senator, în 2012 i-au mai trebuit doar câteva sute de voturi pentru a închide colegiul 2 deputaţi Arad. Astfel, ALDE ARad nu reuşeşte să obţină niciun mandat de parlamentar, pe lângă Florin Galiş, şi Mihîiţă Calimente râmâne ăn afara Parlamentului.


Cel care-şi adjudecă al treilea fotoliu de senator de Arad este Adrian Wiener (USR) fost candidat în vara lui 2016 la alegeriler locale la fotoliul de primar din partea M10.
 

Aşadar USL Arad, reuşeşte o performanţă unică. Să obţină doi parlamentari în Arad la doar câteva luni de la înfiinţarea filialei.
 

Celelalte previziuni s-au adeverit, ultimele două locuri de deputaţi rămase neocupate în urma alegerilor de duminică, 11 decembrie 2016 au fost distribuite către Sergiu Cosmin Vlad (USR) şi Farago Petru (UDMR).


 


Vezi aici lista parlamentarilor de Arad, singura schimbare fiind Florin Galiş