Ai votat DragneaLand? GHINION! în 2017 canci TVA micşorat!

Data publicare: Marti, 13 Decembrie, 2016 Total: 3703 accesari

Nu s-a uscat bine cerneala pe buletinele de vot, nu s-au validat încă toate mandatele de parlamentari, iar Biroul Electoral Central îcă nu a validat rezultatul alegerilor, şi condamnatul Dragnea Liviu care are vise de premier a şi taiat pentru 2017 prima promisiune electorală. Am folosit expresia „pima promisiune electorală” şi nu altă expresie mult mai aproape de realitate, adică prima prosteală electorală din DragneaLand, pentru că nu suntem siguri că vor întelege toţi încă termenul.

 

Din ciclul „să-i prostim pe proşti” penalul Liviu s-a dus la Daci Cioloş şi i-a zis: „măi Daci, eşţi nebun? Cum vrei tu să scazi TVA-ul de la 20% la 18% ? cum dracu doamne iartă-mă, vrei tu să scazi ceva taxe acum când franţuzoaica îti împachetează cămeşile de la Palatul Victoria? Mă leşi măi Daci? De unde le mai dau eu la pensionari 15 lei în plus la pensie să-şi ia o creangă de brad de Crăciun?”


 

 

Da, deşi este o discuţie imaginară, trista realitate cam aşa stă, penalul Dragnea Liviu, condamnat la la 2 ani cu suspendare, a zis pas în numele „stabilităţii economice a ţării”. Cu alte cuvinte, a recunoscut voalat că nu e de unde frăţică, deşi în campanie dădea de toate fără număr, de  Guţă şi-a rupt fâşul de ciudă, acum realitatea e alta de fapt se pare. La fel a făcut şi dottore Ponta plagiatorul, a reântregit salariile introducând 33 de noi taxe că nici el nu avea de unde, iar două din acele taxe voia Cioloş să le taie acum. Ai votat, ghinion! Vorba unui clasic în viaţă.

 

Aşadar, canci micşorarea TVA, canci reducere accize la carburanţi, canci eliminarea taxei pe construcţii speciale, adică canci taxa pe stâlp introdusă de Ponta, toate canci în 2017, le băga ei cică din 2018.

 

Problema este că aceste măsuri erau prevăzute în codul fiscal şi trebuiau aplicate pentru 2017, dar Liviu a zis pas.

 

Cum care Liviu a zis pas mamaie?  Dragnea Liviu, penalul, care acum e chemat în judecată alături de Bombonica (asta nu e la mişto, aşa o chemă pe cică fosta nevastă milionara, patroană de hotel în republica Dragnea-Teleorman) pentru nişte abuzuri de pe vremea baroniadei teleormănene, şi dăcă acum Liviu e condamnat cu suspendare, dacă mai e găsit vinovat într-un alt proces, şi Iohannis îl pune premier, de la palatul Victoria ajunge direct la Rahova.

 

Premierul Dacian Cioloș nu a confirmat că acceptă propunerile de porogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal, așa cum a cerut Liviu Dragnea în cadrul unei discuții telefonice cu prim-ministrul, ne transmite Guvernul  printr-un comunicat.

 

Aşadar, Cioloş măi mamaie şi tataie, ar fi micşorat TVA-ul în acest an, şi mai scotea sau micşora niste taxe, el le făcea, dar voi aţi vrut să traiţi în DragneaLand şi ăsta e începutul….. o să mai vă dăm multe veşti “bune” în următorii 4 ani!

 

 

Un haz de necaz denumit pamflet – T.B.