Sexy PSD-ista din Camera Deputaților! are studii medii și sâni uriași!

Data publicare: Marti, 13 Decembrie, 2016 Total: 4921 accesari

La fel ca şi în 2012, când daacă puneai un sac de cartofi în chip de candidat, ar fi ajuns în parlament pe listele USL (cel puţin aşa se vorbea atunci după alegeri), la patru ani distanţă, românul a votat din nou cu ochii închişi pe oricine, fără să se uite puţin în CV-ul candidaţilor de pe listele unor partide.



Istoria se repetă?!

 

După ce în 2012 şi-a făcut-o deputat secretara de 23 ani, Cătălina Ștefănescu ,  acum o altă domnişoară, Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani), este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților. Ce o recomandă? Probabil “vocea şi talentul”, sau mai exact, pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook, ne spun cei de la Click.ro.



Ex-secretara lui Liviu Dragnea, deputat ales în 2012 
 

 

Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat fără probleme în Parlament, proaspăta deputată are sânii mari şi studii medii, mai spun cei de la Click.ro

 

 

 

Cine este de fapt Alexandra Corina Bogaciu?

 

Alexandra Corina Bogaciu este nimeni alta decât nepoata doamnei Gabriela Firea, sau mai exact, nepoata soţului domanei Firea, Pandele, primar de Voluntari, cel care era urcat pe o masă în curtea şcolii la deschiderea anului şcolar 2016-2017.

 

Conform celor de la stirilekanald.ro, Alexandra Corina Bogaciu are o “experienţă” uriaşă care o recomandă ca parlamentar, markenting la o companie din România, ocupând acest post doar cu studii medii, în trecut lucrând ca operator calculator la firma tatălui său, Ion Bogaciu(vărul lui Pandele), specializată în copertine și materiale textile.












Sursa: Click.ro  stirilekanald.ro