Să o ajutăm pe Larisa să aducă medalii pentru Arad !

Data publicare: Marti, 13 Decembrie, 2016 Total: 1760 accesari

Larisa este un copil plin de energie, bunătate și speranță. Tânară este elevă la Școala Gimnazială ”Iosif Moldovan” din Arad. Aceasta practică gimnastica zilnic câte patru ore dar totodată  nu neglijează școala unde este printre primele din clasă.
 

Noi am aflat de cazul Larisei de la Mihaela Leș, care a descoperit-o în urma unei campanii desfășurată la școala unde este eleva Larisa

 

In ciuda faptului că nu își permite multe din lucrurile normale să poată practica acest sport care a adus multe medalii de aur României și ne-a facut cunoscuți in lume, Larisa are o ambiție debordantă, iar bucuria poate fi citită pe chip când îți povestește. Asta ca să NU uitam ca drumul spre succes și performanță trece prin cărările supraviețuirii în cele mai multe cazuri.
 

Costumul de gimnastica pe care ea îl poartă în poze este la a șasea generație și trebuie "spălat cu mare grija pentru ca nu este al meu - mi-a spus fetița", tânjind dupa un costum frumos al ei!” a scris Mihaela pe Facebook

 

 

Cei care doresc să o ajute pe Larisa pot participa în data de 14.12.2016 de la ora 19:00 la evenimentul caritabil  ”Schimburi dulci cu cust de caritate” la Cafeneaua BOEME TEATRU (în incinta Teatrului Clasic ”Ioan Slavici” Arad).

 

Dacă nu reușiți să ajungeți la eveniment dar vă doriți să o ajutați pe Larisa puteți să o faceți contactând-o pe Mihaela Leș.



Prin acest eveniment vă chem ca împreuna să îi oferim Larisei - un costum de gimnastică adecvat, un trening, o geantă pentru echipament,o pereche de adidași pe lângă bucuria de a o face să simtă ca este un adevărat sportiv care ar putea aduce o medalie în viitor!
a mai scris Mihaela.