Falcă hărţuit şi ameninţat în miez de noapte

Data publicare: Joi, 08 Decembrie, 2016 Total: 2946 accesari

Campania electorală este pe final, mai sunt două zile mari şi late de campanie, iar aproape ca în fiecare, ultimele zile devin intense şi lucrurile escaladează.


Apar articole cu „dezvăluiri incendiare” despre unii candidaţi, le este luată viaţa la purecat de când erau în scutece şi e pusă pe tapet să o vadă tot poporul, căci, doar ai avut inconştieţa să candidezi, deci, trebuie să te umplem de rahat, un fel de „botez al politicii”.


Despre Falcă este greu să mai scrii ceva, credem că s-a scris totul de mai multe ori, şi mai nou se găsesc alte forme de luptă politică, i se livrează pizza, cronometre, şi tot felul de obiecte, iar când acestea nu mai au efect, se trece la mesaje şi telefoane. În  noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2, primarul Falcă reclamă faptul că este hărţuit cu apeluri telefonice şi mesaje,  de un jurnalist „de casă al PSD” susţine domnia sa pe reţeaua de socializare Facebook într-o postare făcută după momentele pe care le reclamă.
 

Mai jos aveti integral postarea făcută de primarul Falcă împreună cu print screen-urile de pe telefonul mobil al domniei sale.