Cetatea Aradului văzută altfel: 78 de poze inedite! (Galerie FOTO)

Data publicare: Vineri, 02 Decembrie, 2016 Total: 9294 accesari

În cadrul proiectului “Orașul user-friendly” care a avut loc marţi, 29 noiembrie, organizatorii au invitat presa locală la un tur în interiorul cetăţii Araduluiu, să descoperim şi să imortalizăm  locuri care sunt ferite de ochiul omului de rând.

 

Proiectul "Oraşul user- friendly", cofinanţat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă, presupune implicarea civică pentru revitalizarea fostelor spaţii urbane industriale, un demers care îşi propune să promoveze un model inovator de transformare urbană a unor foste obiective aflate, astăzi, în diferite stadii de degradare sau neutilizate.

 

Evident că, fiind încă o unitate militară funcţională, nu am putut pătrunde în toate ungherele cetăţii, însă acolo unde am avut acces, am imortalizat o parte din colturile ascunse pentru moment cetăşeanului de rând.

 

Noi am făcut ceva mai mult, am reuşit să surprindem exteriorul cetăţii din unghiuri care au fost mai putin exploatate de-a lungul timpului. Vă invităm să vă bucuraţi impreună cu noi de fotoreportajul semnat V. Muscă.