AGLOMERAȚIE LA VAMA NĂDLAC. Românii au ales să-și petreacă minivacanța în afara țării.

Data publicare: Miercuri, 30 Noiembrie, 2016 Total: 2850 accesari

Ca de fiecare dată când au parte de mai multe zile libere, românii din vestul țării și nu numai aleg să-și petreacă în țările vecine. Așa s-a întâmplat și în această perioadă când Guvernul a decis să le ofere românilor 5 zile libere cu prilejul zilei naționale.

 

Toate bune și frumoase până când ajungi la singura vamă aflată pe autrostradă din România, Vama Nădlac II.

 

Din cauza aglomerării timpul de așteptare a crescut până la 50 de minute și uneori mai mult pentru a trece granița țării.

 

”Mergem la Praga în această minivacanță. E aglomerație ... ca la noi. Noi nu suntem Români dacă nu stăm la coadă, mai mică sau mai mare.” a declarat un șofer prezent în vama.
 

”Așteptăm să trecem. Mergem la Viena, la târgul de Crăciun cu unul din copii. Vom sta 3 zile. E aglomerat. Se vede că e vacanță.”a declarat un alt șofer.
 
 

Mihaela Leș, purtătoarea de cuvînt a Poliției de Frontieră Arad a declarat: ”La punctul de trecere a frontieră Nădlac II se lucrează pe toate cele șase benzi pentru ieșirea din țară destinate autoturismelor. S-a suplimentat și personalul în această perioadă”



Șoferii sunt sfătuiți șă folosească și celălalte puncte de trecere a frontierei și pentru a știi cu exactitate timpii șă intre pe site-ul www.politiadefrontiera.ro și să verifice.