Preselecții pentru NEXT STAR- la Palatul Copiilor

Data publicare: Joi, 24 Noiembrie, 2016 Total: 1778 accesari

Ești mic, dar ai un talent mare? Ai o familie super talentată? “Next Star” începe preselectiile pentru cel de-al 8-lea sezon! Poți să vii singur și să-i uimesti pe toți sau, dacă mai ai în familie oameni talentați, îi poți aduce pe toți cu tine la preselecție. Dacă ai intre 3-14 ani, te asteptăm luni, 19 decembrie, începând cu ora 11.00, la Palatul Copiilor din Arad. Singur sau cu familia talentată!
 

Puteți deveni “Next Star”

Cânți cu vocea sau la un instrument, dansezi, pictezi, faci teatru, ești dresor de animal, cunoști trucuri de magie, jonglerii, te pasionează speedcubing-ul și iți plac jocurile intelectuale, faci acrobații pe cal, bicicletă, skateboard, trotinetă, ești cel mai tare la parcour sau manifești orice alta formă de talent? Mai ai in familie oameni talentați? Vino, veniti! Puteți deveni “Next Star” și câstiga premiul de 20.000 de euro!
 

Înscrierile se vor face la fața locului, în baza actelor de identitate ale ambilor părinti și a certificatului de naștere al copilului. Echipa “Next Star” le urează succes tuturor candidaților!

Contact: nextstar@antenagroup.ro, tel: +40749.094.682