Grădinița Bambi a lansat Campania Umanitară Fii şi tu Moş Nicolae !

Data publicare: Miercuri, 23 Noiembrie, 2016 Total: 2716 accesari

ARAD. Grădinița Bambi a lansat astăzi o Campanie Umanitară care poartă numele "Fii şi tu Moş Nicolae" . AFLĂ mai multe detalii !


Colectivul Grădiniței Bambi din Arad, în colaborare cu Oana Pârvulescu, director la DDAC (Direcția de Dezvoltare şi Asistență Comunitară) şi cu doamna învățătoare Cristina Ion Bara de la Şcoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" din Arad au lansat astăzi 23 noiembrie 2016 Campania Umanitară " Fii şi tu Moş Nicolae" . 


Toți cei cu suflet mare vor putea dona dulciuri, fructe şi jucării şi au ocazia să fie "Moş Nicolae" pentru o zi. Donațiile se vor face în perioada 23-29 noiembrie, la Grădinița Bambi şi la Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu".


Pe data de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, toate donațiile adunate vor fi duse unor copii, ce aparțin familiilor cu nevoi materiale. Oana Pârvulescu va comunica o listă cu un anumit număr de familii nevoiaşe, iar donațiile urmează să fie duse de persoane din cadrul Grădiniței Bambi şi din cadrul Şcolii "Mihai Eminescu".


Cu toții puteți fi Moş Nicolae ! Nu mai sta pe gânduri ! Fii Şi Tu Moş  Nicolae ! Copii care aşteaptă de la noi o mică atenție, sunt în fiecare cartier !