Traseistul politic local al anului este arădeanul care a trecut prin trei partide în ultimul an!

Data publicare: Miercuri, 23 Noiembrie, 2016 Total: 1757 accesari

Da, se poate să avem un record în materie de traseism politic local. Un deputat arădean, aflat la primul mandat ca parlamentar, a reuşit performanţa să treacă pe la trei partide în decurs de un singur an.


Este vorba despre deputatul arădean Ştefan Dalca, despre care am tot căutat să vedem ce iniţative a avut în cei patru ani de depuşăţie, însă din păcate, nu prea avem ce să spunem în această privinţă, cea mai mare performanţă  a domniei sale o considerăm a fi această migrare de la un partid la altul.
 

A intrat în Camera Deputaţilor pe listele PPDD în anul 2012, apoi în Decembrie 2014, împreună cu alţi patru parlamentari PPDD a fost exclus din acest partid. Văzut exclus din PPDD, Dalca trece în barca UNPR, unde rămâne pănă în martie 2016 când sare în barca PSD, iar în campania de la alegerile locale din 2016 îl găsim făcând campanie alături de Fifor, Căprar şi compania.  


Cu toate că s-a implicat, cel puţin la nivel de imagine în campania de la locale, se pare că nu a mai intrat în viziunile conducerii PSD Arad pentru a mai ocupa un loc eligibil pe listele PSD Arad pentru 11 decembrie, şi văzându-se fără “colegi” vorba lui Caragiale, îl găsim pe lista pentru camera deputaţilor la ALDE, deci este cu siguranţă în partidul lui Calimente, şi el un politician care a bifat mai multe partide, însă culmea, Ştefan Dalca vrea să fie deputat de BOTOŞANI !!! Nu a migrat doar între partide, mai nou se migrează şi între judeţe !

 

informatorulbt.ro îl caracterizează pe Dalca într-un artiocol recent ca:” Bărbatul care în toată activitatea sa a fost preocupat, în cea mai mare parte, de soarta femeilor din România candidează la Botoșani. Acesta se regăsește pe lista ALDE Botoșani pentru Camera Deputaților No coment!



Cu alte cuvinte, de notat este performaţa credem unică, de a fi membru a trei partide în decurs de mai puţin de 1 an, în Februarie 2016 încă era membru UNPR, în martie 2016 membru PSD şi în noiembrie 2016 membru ALDE. Traiască traseismul?!