Depozitele la control!

Data publicare: Luni, 21 Noiembrie, 2016 Total: 1736 accesari

În data de 16.11.2016 reprezentanți ai Serviciului de investigare a criminalității economice din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Arad,împreună cu inspectori din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad, au efectuat  un control conform unui plan comun de acțiune  la un depozit de produse alimentare  pentru a verifica legalitatea  respectării legislației în vigoare.

 

Inspectorii de specialitate din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad au identificat  o serie de produse de origine nonanimală ( făină, conserve de legume, gris) în cantitate de  22524 kg. cu termen de valabilitate depășit, conserve de pește și legume în cantitate de 444 kg. în ambalaj deteriorat, neconform.

 

Valoarea mărfii neconforme este de 8144 lei. Întreaga cantitate a fost dirijată către o unitate de neutralizare specializată. La ora actuală toată marfa a fost distrusă, existând documente în acest sens. De asemenea unitatea a fost sanționată contravențional conform H.G. 984/2005.  

         
Ancheta inspectoratului de poliție județean Arad este în curs de desfășurare.