De câţi “DOREL” e nevoie pentru a lipi un afiş electoral? A început OFICIAL CAMPANIA ELECTORALĂ !

Data publicare: Vineri, 11 Noiembrie, 2016 Total: 3297 accesari

Da dragi arădeni, de astăzi, Vineri 11 noiembrie 2016, ora 00.00 a început oficial campania electorală pentru alegerile generale din 11 decembrie pentru parlamentul României.
 

Arad, 11 noiembrie 2016, ora 00 şi puţintel, şi partidele au purces la lipit afişe. Spre bucuria noastră, este a două campanie în care nu mai este permis (nici înainte nu era dar nu se respecta) lipirea afişelor electorale peste tot, stâlpi, vitrine, cutii de gaz, etc..... ci doar pe panourile electorale special amenajate, iar acum se cam respectă, un lucru bun spunem noi.

 

Să revenim la subiect însă, cum spuneam ora 00 şi puţintel, şi primele afişe au şi apărut.  SE pare că cei de la PNL au fost ceva mai rapizi, s-au mişcat mai "torsion" vorba reclamei celebre.


De câţi oameni e nevoie pentru a lipi un afiş? Asta era întrebarea din titlu. Răspunsurile pe care le-am primi dacă am face un sondaj de opinie ar fi: de unul, de doi, poate că am primi şi un răspuns „de trei”, iar explicaţia ar fi: unul ţine afişul, unul lipeşte banda adezivă şi unul taie(dacă se foloseşte scotch).


Dacă am fi fost în faţa Primăriei noaptea trecută însă, am fi avut un cu totul alt răspuns de la cei din PSD Arad, şi anume, este nevoie de:  23!!! Obligatoriu printre ei consilieri locali şi parlamentari. Cel puţin asta vedem din pozele care au împânzit reţeaua de socializare Facebook.



OK, acum întrebarea firească ar fi: ce fac toţi 23 la un afiş? Răspunsul îl avem tot în pozele cu pricina, unul ţine afişul, tot el lipeşte, tot el probabil taie (dacă este cu scotch), un altul face poze, iar ceilalţi, privesc şi cine ştie, la finalul operaţiunii poate aplaudă.
 

Când am văzut pozele de aseară, primul gând ne-a dus la o poză destul de virală cu ceva vreme în urmă pe aceeaşi reţea de socializare, în care un „Dorel” muncea şi ceilalţi „Dorei” priveau, la fel şi la PSD Arad, unul lipea, şi cel puţin un Dorel privea, este vorba aici de Dorel Căprar, deputat PSD Arad proaspăt intrat în campania electorală.



Vă lăsăm pe voi să găsiţi primele 5 asemănări dintre cele două poze.

Dorel de România                                 Dorel de Arad



Sursă Photo: Facebook


Pamflet T.B.