Arădenii nu rămân indiferenţi faţă de semenii lor ! "Permite-i inimii să spună DA, Lasă-ţi sufletul să sufletească" a fost acţiunea umanitară recent dusă la final ! (GALERIE FOTO)

Data publicare: Miercuri, 09 Noiembrie, 2016 Total: 2482 accesari

ARAD. Recent întors din judeţul Prahova, arădeanul Vâlcea Dănuţ ne-a povestit cum a reuşit să facă fericiţi 438 de suflete ! AFLĂ mai multe detalii !

 

“Totul a început de la o discuţie în maşină, în urmă cu trei luni, pe Valea Oltului, în drum spre Arad, când eu şi Rodica Mihuţ am spus acelasi lucru : mergem la Valea Plopului, la Părintele Tănase şi la copii” începe emoţionat să ne povestească Vâlcea Dănuţ, coordonatorul acţiunii umanitare, ce a avut recent loc: “Permite-i inimii să spună DA, Lasă-ţi sufletul să sufletească”. 

 

Vâlcea Dănuţ este şi coordonatorul echipei PNL din zona Confecţii, un om cu un suflet mare, care NU a rămas indiferent la situaţia a 438 de copii care stau în tabără la Valea Plopului, Judeţul Prahova şi care trebuie hrăniţi de trei ori pe zi,  îmbrăcaţi şi au nevoie de căldură sufletească. El a fost omul , arădeanul, care nu a rămas indiferent ! 

 

N-a stat mult pe gânduri şi a pus la punct toate detaliile acestei acţiuni umanitare, împreună cu colegii de partid. Toţi au donat, de la prieteni, familie, apropiaţi : alimente, dulciuri, haine, covoare, produse electrocasnice, jucării, iar munca s-a dovedit a fi un mare SUCCES !  

 

Pe data de 30 octombrie, Dănuţ Vâlcea, Rodica Mihuţ şi Dan Morodan au dus toate aceste donaţii, copiilor din Prahova, care i-au aşteptat cu mare bucurie. “Ajunşi la Valea Plopului, munca depusă ne-a fost pe deplin împlinită, găsind acolo oameni de un bun simţ şi de o simplitate deosebită, niste gazed desăvârşite şi un ambient absolut familial. În clipa aceea am înţeles că fiecare secundă alocată pentru această acţiune a meritat pe deplin, am înţeles din nou ce înseamnă să fii OM “ ne povesteşte Dănuţ Vâlcea, cu ochii înlăcrimaţi.

 

Pe data de 1 noiembrie, cei trei arădeni s-au întors la Arad, mai împliniţi sufleteşte : “Prin osteneala celor care au înţeles să fie alături de aceste suflete, cu care destinul a fost mai dur, am reuşit să aducem un zâmbet, un gând bun de mulţumire, un nou mesaj că nu sunt ai nimănui şi ceea cu ce mă mândresc cel mai mult este că Aradul , arădenii nu sunt indiferenţi faţă de semenii lor. Vă mulţumim din suflet în numele tuturor celor din Valea Plopului pentru tot sprijinul, dragi arădeni şi nu uitaţi : TO BE CONTINUED” ne spune în încheiere, Dănuţ Vâlcea, coordonatorul acţiunii.