Preşcolarii de la Grădinița "Piticot" le-au făcut surprize bunicilor de la Centru de Zi din Pârneava !

Data publicare: Miercuri, 09 Noiembrie, 2016 Total: 2524 accesari

ARAD. Sub genericul „Lasă-mi toamnă pomii verzi” copiii de la Grădiniţa P.P. „Piticot” Arad, au pregătit ieri , de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, o surpriză pentru bunicii de la Centrul de Zi Pârneava 2 Arad. AFLĂ despre ce surpriză este vorba !

 

„Micuţii de la grupele mari A şi B au pregătit un minispectacol pentru bunicii de la Centru. Copiii au adus un crâmpei de bucurie pe chipul bunicilor , luându-şi rămas bun de la frumoasa, generoasă Toamnă” spune dna. prof. Ioana Sebo, pentru Ghidul Arădean.

 

 

Clipele frumoase petrecute la centru s-au terminat cu o surpriză: „Dansul îngeraşilor „ pregătit cu ocazia Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, care a şi constituit deliciul întâlnirii. Copiii au fost însoţiţi şi pregătiţi de doamna prof. Director Răşinar Monica, doamnele prof. Educatoare Stana Adela, Colar Tania , Sebo Ioana şi Şiclovan Mădălina.

 

De apreciat este colectivul Grădiniţei P.P. “Piticot”, care organizează des activităţi extraşcolare , un mod extraordinar de dezvoltare personală a copiilor.