Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americi !

Data publicare: Miercuri, 09 Noiembrie, 2016 Total: 3206 accesari

Donald Trump este câştigătorul alegerilor din Statele Unite, învingând-o destul de categoric pe Hillary Clinton, reuşind să producă surpriza, reuţind să obţină primul 270 de electori.
 

Let,s Make America Great Again: “Să facem din nou America măreaţă”  a fost sloganul de campanie cu care i-a cucerit pe americani.



 

Bursele au reacţionat negativ la rezultatul alegerilor, acestea doresc predinctibilitate, iar rezultatul alegerilor nu le oferă acest lucru în acest moment, lucru care a făcut ca acestea să reacţioneze şi să scadă cu câteva procente.
Nici dolarul american nu a rămas  “impasibil” la rezultatul alegerilor, acesta a început să scadă.
 

Putem spune că alegerile prezidenţiale din America 2016, seamănă cu alegerile prezidenţiale  din România 2009, aşa cum românii în noaptea alegerilor s-au culcat cu Geoană preşedinte şi s-au trezit cu Băsescu preşedinte, la fel şi americanii, toate sondajele o dădeau favorită pe Hillary, iar dimineaţa, lumea întreagă se trezeşte cu Trump al 45-lea preşedinte al Americii.

 

Înfrângerea lui Hillary Clinton, nu este doar  a ei, ci este şi înfrângerea corporaţiilor multinaţionale din Statele Unite, care au finanţat în mare parte campania electorală a acesteia, şi care pe tot globul îşi impun voinţa, însă de această dată nu au mai reuţit.