CAZ INCREDIBIL! Un instructor auto și-a parcat mașina pe…un câine!

Data publicare: Joi, 03 Noiembrie, 2016 Total: 2185 accesari

Violența față de animale este un fenomen care a luat amploare în România iar cruzimea de care unii oameni dau dovadă pare de neimaginat. Nici mila față de necuvântătoare nici legislația care prevede până la 7 ani de închisoare pentru agresori nu pare să îi înduplece pe români.

Ultimul caz de de acest fel a avut locla Iași, acolo unde, potrivit martorilor, un instructor auto și-a lăsat mașina parcată pe un câine al străzii.

Potrivit unui martor ocular, câinele a zăcut în agonie sub roata mașinii ore întregi până când cineva l-a sunat pe șofer iar acesta a venit să mute mașina. Martora a preluat câinele și a înecrcat să îl transporte la o clinică veterinară însă patrupedul a murit pe drum.
 
 

Postarea acesteia pe o rețea de socializare a stârnit revolta mai multor internauți iar în acest sens, a fost creeată o petiție ON-line prin care se cere pedepsirea șoferului.

 

Contactat de redacția GhidulAradean, șoferul neagă acuzațiile spunând ca o va acționa în judecată pe femeia care îl acuză.

Nu este adevărat ce spune doamna. Când am parcat mașina, în jurul orei 12:00 nu era nici un câine acolo și în plus, aș fi simțit că am ceva sub roată, l-aș fi auzit. In jurul orei 18:00 am mers la mașină să iau câteva acte și nu am auzit nimic. Peste o oră, mă sună o doamnă să îmi spună că un câine e sub mașina mea. Am mers și am tras mașina dar câinele părea otrăvit, nu călcat de roată. Peste o oră, m-a sunat aceeași doamnă să mă acuze că am omorât câinele.
Voi merge mâine la poliție să cer înregistrările video iar dacă se dovedește că nu era nici un câine acolo când am parcat eu și că nu eu am călcat câinele, o dau în judecată! Am și eu câine, stau la casă, sunt om, nu animal
” a declarat șoferul mașinii.