Conducerea ALDE la Arad. Tăriceanu vrea să depășească PNL ! Vezi ce au declarat aceștia ! (Foto/Video)

Data publicare: Miercuri, 02 Noiembrie, 2016 Total: 2163 accesari

Cei doi copreședinti ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, împreună cu fostul ministru al educației Sorin Câmpeanu, au vizitat astăzi Aradul.
 

Pentru început aceștia au făcut două vizite, la fabrica de vagoane și tramvaie ASTRA VAGOANE CĂLATORI și la UNIVERSITATEA ”AUREL VLAICU” DIN ARAD. Au ales aceste locații doarece acești susțin ca vor să investească ,dacă ajung în parlament, atât în industrie cât și în educație.

După aceste vizite cei trei au avut o întâlnire cu membrii partidului și cu presa.


 

Tăriceanu a susținut ca această parte a țarii are influențe occidentale și totodată liberale și de aceea ”singurul partid liberal din țară” va avea un rezultat bun în această zonă.
 

Referitor la ultimul an de guvernare tehnocrată cei doi copreședinți ai partidului sunt de părere că a fost ...

DACA VI SI PUI UN MINISTRU CARE NU A MAI AVUT LEGATURA , NU A MAI LUCRAT NICIODATA IN ADMINISTRATIE PUBLICA, CENTRALA SAU LOCALA ... CUM SA POTI SA CONDUCI O TARA ?a declarat Tăriceanu.
 

CONSECINTA ACESTEI GUVERNARI, SCHIMBARILE PE CARE LE-AM AVUT SI TOT CE S-A INTAMPLAT AU FACUT CA ROMANIA SA STEA PE LOC. AM PIERDUT UN AN DE ZILE. ” a declarat Daniel Constantin

 

La finalul intalnirii Tariceanu a fost intrebat ce parere are despre eliminarea taxei radio-tv iar acesta a raspuns:
 

AFIRMATIILE PRAPASTIOASE A CELOR CARE CONSIDERA CA FUNCTIONAREA SERVICIULUI PUBLIC DE RADIO SI TELEVIZIUNE AR DEPINDE DE TAXA. ESTE O OBLIGATIE A GUVERNULUI SA ASIGURE O FUNCTIONARE CORECTA, O BNA FINANTARE A SERVICIULUI PUBLIC DE RADIO SI TELEVIZIUNE SI VA SPUN CA IN ACEST SENS EU VOI FI UNUL DINTRE CEI CARE VOR PLEDA PENTRU CA SERVICIUL PUBLIC SA FUNCTIOEZE MAI BINE DE CAT A FUNCTIONAT PANA ACUM. ”

SI IN ALTE TARI NU DEPINDE INDEPENDENTA EDITORIALA DE TAXA RADIO-TV.”  
a mai decalat copreședintele ALDE



Referitor la rezultatele pe care acestia si le doresc la alegerile parlamantare, Tăriceanu a declarat:
 
IN MOD NORMAL NOI SUNTEM ASTAZI A TREIA FORTA POLITICA DIN TARA ... SI ACESTE ALEGERI PARLAMENTARE TREBUIE SA CONFIRME ACEASTA POZITIE. O SA VEDEM CARE ESTE SCORUL.  DEPINDE DE CAPACITATEA NOASTRA DE ATRAGERE SI DE A CONVINGE ELECTORATUL,  DAR CRED CA ASA CUM ARATA SONDAJELE IN ACEST MOMENT, ALDE SE VA CONSOLIDA CA A TREIA FORTA POLITICA SI PERSPECTIVA ANULUI 2020 ESTE SA DEPASIM PNL.