Un arădean a câștigat cea de–a VI-a ediție a CUPEI MEMORIALUL : IOAN SCHUSTER (FOTO)

Data publicare: Duminica, 30 Octombrie, 2016 Total: 4002 accesari

Un arădean a câștigat cea de–a VI-a ediție a CUPEI MEMORIALUL ,, IOAN SCHUSTER,, de înot pentru amatori, de la Reșița. Stertl Cristian, de la Clubul Masters Arad, a acumulat peste 700 de puncte, impunându-se la toate probele individuale la care a participat. Arădeanul a reușit să obțină locul I, la probele de 50 și 100 metri liber, precum și locul III, alături de alți trei colegi de club, la cea de ștafetă. ( 4x50 metri liber ) Cele două cluburi, Masters și Experiența Multisport, reprezentate de șapte arădeni, la Reșița, s-au întors acasă cu 16 medalii și diplome.

 

Iată rezultatele arădenilor participanți la competiția internațională, ce a avut loc, sâmbătă și duminică, în bazinul olimpic al modernului complex municipal de sport și sănătate, din Reșița, la care au participat sportivi amatori, din Ungaria, Austria și România:  

 
- Proba 50 m fluture: grupa a VI-a, locul II: Karpati Adalbert (Masters Arad); grupa a III-a, locul I: Nagy Csaba (Masters Arad);

- Proba 100 m spate: grupa a IV-a, locul II: Mladin Cristian (Experiența Multisport Arad);

- Proba 50 m bras: grupa a IV-a, locul III: Mladin Cristian (Experiența Multisport Arad);

- Proba 100 m liber: grupa a IV-a, locul I: Stertl Cristian (Masters Arad);

- Proba 200 m mixt: grupa a V-a, locul II: Karpati Adalbert (Masters Arad); grupa a IV-a, locul III: Mladin Cristian (Experiența Multisport Arad);

- Proba 400 m liber: grupa a IV-a, locul III: Mladin Cristian (Experiența Multisport Arad);

- Proba 100 m fluture: grupa a III-a, locul I: Nagy Csaba (Masters Arad);

- Proba 50 m spate: grupa a IV-a, locul II: Mladin Cristian (Experiența Multisport Arad);

- Proba 100 m bras: grupa a IV-a, locul II: Mladin Cristian (Experiența Multisport Arad);

- Proba 50 m liber: grupa a VI-a, locul I: Karpati Adalbert (Masters Arad); grupa a IV-a, locul I: Stertl Cristian (Masters Arad); grupa a III-a, locul II: Milos Anca (Masters Arad);

 

La proba de ștafetă, arădenii au participat la probele de 4x50 m liber, masculin, unde echipa MASTERS ARAD 1, a obținut locul III  (Stertl Cristian, Karpati Adalbert, Nagy Csaba, Simo Robert, precum și la 4x50 m mixt, unde MASTERS ARAD 2 (Dumitrascu Alin, Rusu Norbert, Karpati Adalbert, Mladin Cristian ) s-a clasat pe locul II.
 

Cupa IN MEMORIAM FRANZ KOENIG i-a fost acordată sportivului austriac, Fischer Adolf, iar Cupa IN MEMORIAM CRISTINA SCHUSTER, reprezentantei Ungariei, Gombkötőné Tóth Ilona. Cupele Memorialului,, Ioan Schuster,, au ajuns în posesia arădeanului Stertl Cristian (Masters Arad) și Hristov Alina (Tribeach Brasov).
 

Competiția internațională de înot masters a fost organizată de Primăria municipiului Reșița, Direcția județeană pentru tineret și sport Caraș-Severin și filiala județeană a Academiei Olimpice Române.