Boca (PNL): Nu mai este nevoie de serviciul de salubritate, de acum înainte arădenii pot să își arunce gunoaiele în fața sediului PSD! (Declaraţie Video)

Data publicare: Vineri, 28 Octombrie, 2016 Total: 1834 accesari

Consilierul PNL, Bogdan Boca, este revoltat de faptul că PSD-ul acționează constant împotriva arădenilor și consideră că este un act de lașitate din partea social-democraților ca după refuzul de a vota săptămâna trecută punctul de pe ordinea de zi referitoare la situația CET, să le refuze azi, oamenilor din Arad, dreptul de a beneficia de o continuitate a serviciilor de salubritate: Este pentru a doua oară într-o săptămână când consilierii PSD refuză să își exercite votul cu care au fost însărcinați de către arădeni la alegerile locale din iunie. De două ori s-a supus la vot punctul de pe ordinea de zi prin care să se continue serviciul de salubrizare a municipiului Arad, și de două ori, consilierii PSD au refuzat să voteze. Este inadmisibil să acționezi, în calitate de consilier local, împotriva oamenilor. Dacă săptămâna trecută PSD-ul avea de gând să lase arădenii fără căldură, acum vor să îi lase și îngropați în gunoaie.

 

Nici nu vreau să îmi imaginez în ce țară și oraș am trăi dacă PSD-ul ar lua deciziile. Am sta în frig, în mizerie și la mila statului care nu ar face nimic pentru cetățeni. Le propun colegilor mei PSD din Consiliu, ca soluție optimă, având în vedere că nu au fost de acord cu altă variantă, ca arădenii să arunce gunoaiele în fața sediului PSD de acum înainte. Oamenii din Arad au dreptul la o administrație care acționează în favoarea lor, nu nevoie de un grup de consilieri care joacă după cum cântă Fifor și Căprar.  Prin urmare, le cer public, consilierilor PSD, demisia de îndată, iar celor doi conducători ai social democraților din Arad, domnul Fifor și Căprar, le cer să retragă sprijinul reprezentanților PSD din Consiliul Local Municipal. a încheiat președintele de ședință din CLM, liberalul Bogdan Boca.