(GALERIE FOTO + VIDEO ) Daruri oferite copiilor nevoiaşi ! Elevi şi preşcolari au adus o rază de bucurie, unor familii din Arad

Data publicare: Vineri, 28 Octombrie, 2016 Total: 3386 accesari

ARAD. Vineri dupămasa, preşcolarii de la Grădinița Bambi şi elevii de la Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Arad desfăşurat o acțiune caritabilă ! AFLĂ despre ce este vorba

Într-un articol scris joi 27 octombrie, vă spuneam că micuții de la Bambi împreună cu elevii de la "Mihai Eminescu" au pus murături pentru familii nevoiaşe. Astăzi, copiii, însoțiți de doamna învățătoare Georgiana Lupea şi educatoarea A.B au mers acasă la patru familii din Arad, pentru a duce DONAȚIILE  făcute de către părinții copiilor.

Donațiile : alimente, fructe, legume, dulciuri şi produse pentru igienă au fost donate familiilor care sunt sub supravegherea atentă a celor de la DDAC Arad. Cu ajutorul doamnei director Oana Pârvulescu, Asistentului Social Rodica Iancu, învățătoarei Georgiana Lupea dar şi a unei mămici cu suflet mare, de la Grădinița Bambi, Popovici Dorina,  cele patru familii au primit astăzi, cu multă bucurie, aceste donații.

Bucuria produselor primite a fost de nedescris, iar emoțiile au fost bine stăpânite de membrii familiilor, deoarece au încercat să se bucure de moment, iar pentru o clipă, au uitat de sărăcia cruntă în care trăiesc zi de zi.

"Nu contează dacă astăzi nu mănânc, dacă sunt sănătoşi toți copiii mei, e cea mai mare bucurie" spune una dintre mame.

"Încercăm să-i învățăm pe copii , încă de mici, ce înseamnă să dăruim din suflet, din puținul pe care-l avem. Țin să mulțumesc părinților elevilor mei, care s-au implicat activ în acest proiect, dându-le astfel, un exemplu pozitiv despre ce înseamnă să-i ajutăm pe cei mai puțin norocoşi ca şi noi " ne spune, emoționată, doamna învățătosre Georgiana Lupea.

Directoarea Grădiniței Bambi din Arad,doamna prof. Istrate Corina a spus :" Ne-am gândit că sunt mulți copii care au nevoie de o rază de bucurie în suflet. Astăzi a fost acea zi , acea rază şi ne bucurăm că am putut fi părtaşi la ea. An de an, de Crăciun, de Paşti, cu toții ne gândim şi la semenii noştri, însă, parcă nu este suficient, doar atunci să facem acest lucru. Aşa ne-a venit ideea, să le ducem o bucurie, în casele celor care au nevoie de noi, iar cum toamna aceasta a fost una bogată , am dăruit căteva dintre bogățiile ei şi acestor copii. Pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor părinților Grădiniței Bambi care au dovedit că sunt foarte inimoşi şi au donat alimente şi dulciuri."