Remețan:PNL transformă Parlamentul României în grădiniță

Data publicare: Joi, 27 Octombrie, 2016 Total: 1865 accesari

După eșecul cooptării pe liste a unor vedete din televiziune, Alina Gorghiu crede că va da o nouă lovitură de imagine propunând niște copii, luați de pe bănicile școlilor, pentru a candida pentru funcțiile de deputați, afirmă Florin Remețan, președintele PMP Arad.
 

„PNL și Alina Gorghiu dau o nouă dovadă de iresponsabilitate atunci când transformă una din cele mai importante instituții, Parlamentul României, într-o grădiniță. Un copil de 24 de ani nu are nici expertiza necesară și nici capacitatea de înțelegere a procesului legislativ, nu poate evalua și preconiza impactul legilor pe care propriul partid îi va cere să le voteze. De exemplu, ne întrebăm, ce capacitate de analiză poate să aibă un copil de 24 de ani în procesul legislativ dificil al revizuirii Constituției. Sau în dificilul proces al reorganizării administrativ - teritoriale al României”, a precizat Remețan.
 

„Prin astfel de propuneri, PNL nu susține înnoirea clasei politice, ci doar își asigură o masă de manevră în Parlament, care să voteze orice proiect fără să aibă nici un cuvânt de spus. Înnoirea clasei politice, fără discuție, trebuie realizată însă această înnoire presupune promovarea unor oameni cu experiență și expertiză recunoscută într-un anumit domeniu, oameni cu un background solid și o evoluție curată, oamenii care nu au «ars» etapele de evoluție și dezvoltare profesională”, a mai spus Florin Remețan.
 

PMP susține că înnoirea clasei politice se poate face doar promovând oameni cu experiența și cu expertiza necesară îndeplinirii obiectivelor pentru care sunt aleși de către cetățeni în funcțiile respective.