Gala mediului de afaceri arădean. Topul firmelor arădene din 2015 (FOTO)

Data publicare: Vineri, 21 Octombrie, 2016 Total: 5925 accesari

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad a premiat joi seara, la Complexul Expo Internaționa, în cadrul "Galei mediului de afaceri arădean", societățile comerciale cu cele mai bune rezultate economice obţinute în anul 2015.


Gala s-a desfăsurat sub egida unui deceniu al prezenţei României în Uniunea Europeană, Aradul fiind unul din marii câştigători ai aderării.

Spre deosebire de anul trecut, în acest an la  "Gala mediului de afaceri arădean" au fost premiate peste 500 de firme, dintre care 130 au primit „Distincția de Excelenţă“ pentru performanţa de a intra în acest top în ultimii cinci ani consecutiv, iar  200 de firme au fost premiate cu trofeul de excelenţă fiind în acest top al firmelor arădene în ultimii trei ani consecutiv.

La eveniment, pe lângă gazda evenimentului, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Arad, Gheorghe Seculici şi evident pe lângă performerii arădeni în business care au făcut posibilă această gală prin performanţele lor,  au fost prezente şi oficialităţile locale, preşedintele Consiliului Judeţean Arad Iustin Cionca, viceprimarul Aradului Călin Bibarţ şi consilieri locali municipali.