Pistru: Tăriceanu simte că pierde lupta cu DNA-ul!

Data publicare: Marti, 18 Octombrie, 2016 Total: 1478 accesari

Deputatul Eusebiu Pistru afirmă că în ultima perioadă ALDE a intrat într-o degringoladă totală, membrii de bază ai partidului plecând pe capete. Cea mai grea lovitură pentru Tăriceanu şi ALDE, consideră Eusebiu Pistru, este plecarea liderilor organizaţiilor de tineret, ceea ce demonstrează că preşedintele Călin Popescu Tăriceanu preferă să promoveze tot politicienii vechi, cu probleme penale.

 

„Senatorul Vasile Nistor, unul dintre liderii naţionali ai ALDE, a creat un grup la care au aderat președinți de filiale, oameni importanți care pleacă într-un ritm accelerat, acuzându-l pe Tăriceanu că a devenit duşmanul acerb al justiţiei, tocmai pentru că are probleme cu legea. Să ceri parlamentarilor să nu mai voteze nicio solicitare a DNA, mi se pare aberant şi reflectă teama de care este cuprins Tăriceanu. Cel mai grav pentru el şi partidul pe care îl conduce, este faptul că au plecat lideri ai organizațiilor de tineret. Motivul invocat de aceștia este faptul că au îndrăznit să spere că ALDE este un adevărat partid liberal, care apără valorile liberale, dar au constatat cu amărăciune că s-au înșelat complet. Această gogoaşă, a promovării valorilor liberale de către ALDE s-a dezumflat, iar alegătorii pot constata fără dubiu acest lucru.”, spune Eusebiu Pistru.

 

 Deputatul Pistru crede că Tăriceanu a racolat fără discernământ parlamentari care nu s-ar mai fi regăsit pe listele altor partide la alegerile din decembrie, pentru că au probleme cu legea. „Le-a promis că îi va pune pe liste pe locuri eligibile, pentru a câştiga imunitate, nedreptăţind oameni care au muncit în teritoriu, astfel lăsându-i pe dinafară. Tăriceanu dă dovadă de zero interes în ceea ce privește promovarea oamenilor valoroși care au muncit și au sperat că ALDE va putea fi o alternativă a liberalismului românesc. Tăriceanu ne convinge din nou de afinitatea pe care o are față de oamenii cu probleme penale pe care ar vrea să îi vadă iarăși ajunși în Parlament, astfel ferindu-se unii pe alții de rigorile legii. Acesta este aşa zisul liberalism al ALDE, o cârdăşie şi nimic mai mult. Cu cât cetăţenii vor conştientiza mai rapid că în România există un singur partid liberal, iar acesta este PNL, cu atât şansele lui Tăriceanu şi a acoliţilor săi de a intra în Parlament se vor duce vertiginos și garantat sub pragul minim necesar de accedere în noul legislativ”. încheie deputatul liberal, Eusebiu Pistru