PMP: 20 la sută vor fi tineri pe listele pentru alegeri

Data publicare: Luni, 17 Octombrie, 2016 Total: 1362 accesari

Douăzeci la sută dintre cei nominalizații pe listele PMP pentru alegerile parlamentare au sub 35 de ani, a anunțat Florin Remețan, președintele filialei județene Arad a formațiunii.

 

Acesta a informat că Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară (OTPMP) a desfășurat un eveniment inedit la Palatul Parlamentului pentru lansarea candidaților sub 35 de ani, pe listele pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului.

 

La eveniment au participat președinții executivi, Valeriu Steriu și Eugen Tomac, precum și prim-vicepreședintele partidului, Cristian Diaconescu, și secretarul general Dorel Onaca, care și-au aratat susținerea necondiționată pentru tinerii populari.

 

Întrunirea a fost moderată de secretarul general al OTPMP, Teodora Desagă, alături de președintele tineretului PMP, Gabriel Popa. În cadrul acesteia au fost prezentați candidații, propunerea legislativă privind reducerea cotei TVA la 9% pentru serviciile de fitness, nutriție și sport calificat, dar și un proiect special de susținere a inițiativelor de afaceri: Clubul Antreprenorilor Populari.

 

„Partidul Mișcarea Populară și-a propus o promovare fără precedent pe scenapolitică din România, a tinerilor bine pregătiți, implicați în dezvoltarea comunităților locale din care fac parte”, a declarat Florin Remețan, președintele PMP Arad.