(Video) Donald Trump înregistrat în timp ce făcea afirmaţii uluitoare!

Data publicare: Luni, 10 Octombrie, 2016 Total: 2956 accesari

Înainte de confruntarea a doua confruntare de noaptea trecuta între cei doi candidaţi la Casa Albă, în Statele Unite a izbucnit un nou scandal după ce a apărut o înregistrare datând din anul 2005 în care Donald Trump făcea afirmaţii uluitoare despre faptul că el poate să facă avansuri şi să hărţuiască femei fără să păţească nimic doar pentru că este vedetă.

Discuţia înregistrată cu Trump, care avea microfon, a avut loc într-un autocar, interlocutorul lui Trump fiind Billy Bush, gazda show-ului “Access Hollywood”, înainte de a filma un material pentru emisiunea acestuia.

„Sunt automat atras de femei frumoase, încep să le sărut. E ca un magnet. Şi când eşti vedetă, te lasă. Poţi să faci orice”, spunea candidatul republican la președinția SUA în înregistrare.

“Am încercat să fac sex cu ea. Era căsătorită. I-am făcut avansuri (…), dar nu am ajuns nicăieri” mai spune Trump în înregistrare.





Aceste afirmaţii vin ca o mănuşă pentru Hillary Clinton înainte a doua confruntare din noaptea trecută, în condiţiile în care Trump, a evocat în campanie infidelităţile preşedintelui Bill Clinton pentru a o discredita pe rivala sa republicană, Hillary afirmând:
 “Bill Clinton mi-a spus lucruri mult mai rele pe terenul de golf , nici măcar pe aproape. Îmi cer scuze dacă cineva a fost ofensat”.


Reacţii dure după apariţia înregistrării:
 

Numeroşi lideri republicani au criticat remarcile, publicate iniţial de Washington Post, care scad şi mai mult popularitatea lui Trump în rândul femeilor, deja destul scăzută, cu numai o lună înainte de alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie.

Adversarii politici din tabăra democrată au reacţionat imediat, atât Hillary Clinton cât şi Tim Kaine au criticat în termeni duri afirmaţiile lui Trump pline de vulgaritate la adresa femeilor.

 

Scuzele lui Trump:

Nu am spus niciodată că sunt o persoană perfectă şi nici nu am pretins a fi altcineva. Am spus şi am făcut lucruri pe care le regret, iar cuvintele din înregistrarea care a apărut astăzi au mai mult de 10 ani. Toţi cei care mă cunosc ştiu că aceste cuvinte nu mă reprezintă. Am greşit şi îmi cer iertare. Promit să fiu un om mai bun mâine şi nu vă voi dezamăgi niciodată.” A spus Donald Trump, dar acest gest se pare că nu l-a ajutat deloc.


Toată înregistrarea publicată de Washington Post poate fi ascultată în acest video.