Boghicevici:un nou proiect adresat şcolarilor din mediul rural

Data publicare: Sambata, 08 Octombrie, 2016 Total: 3129 accesari

Vicepreşedintele PNL Arad, Claudia Boghicevici, a demarat un nou proiect adresat şcolarilor din mediul rural. Este vorba despre o acţiune de suflet, gândită pentru şcolarii din mediul rural, ai căror părinţi întâmpină dificultăţi financiare.

„Copiii trebuie să meargă cu plăcere la şcoală şi un ghiozdan nou, frumos colorat, cu personajele preferate din filme sau desene animate, este un motiv în plus pentru a veni cu bucurie la clasă, pentru că nimic nu se compară cu bucuria lor. O parte din ei vor primi şi rechizite, şi caiete, şi cărţi de colorat, astfel încât ghiozdanul să fie complet. Lor le mai rămâne doar să înveţe, să fie atenţi şi cuminţi, fără alte griji”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte PNL Arad.

 

Au primit ghiozdane şi cărţi de colorat elevi din Frumuşeni, Sâmbăteni, Zăbrani, Lipova, Ghioroc şi Covăsânţ. Câteva sute de copii s-au bucurat şi se vor bucura de acest cadou. Campania va continua în următoarele săptămani, pentru a ajunge în cât mai multe localităţi din judeţul Arad. „Am început această acţiune cu prilejul Zilei Internaţionale a Educaţiei. Pentru mine, anii de şcoală au fost cei mai frumoşi ani. Mă gândesc cu drag la dascălii mei, care au reprezentat un reper de moralitate şi competenţă. Le doresc tuturor copiilor să aibă ani de şcoală frumoşi, aşa cum am avut şi eu. Îmi doresc ca prin această acţiune să îi sprijin,şi sunt bucuroasă să văd că aceste mici gesturi contează pentru ei”, a declarat Claudia Boghicevici.