VEZI de când se depun cererile pentru ajutoarele de încălzire şi care este termenul limită ! AFLĂ de unde poţi lua cererile, în zona ta !

Data publicare: Vineri, 07 Octombrie, 2016 Total: 1792 accesari

ARAD. Frigul s-a instalat în casele arădenilor ! AFLĂ de când pot fi depuse cererile pentru solicitarea ajutorului pentru încălzire, precum şi termenul limită !

 

Cererile pentru solicitarea ajutorului pentru încălzire pot fi depuse începând din 17 octombrie şi pot fi depuse până în data de 20 noiembrie.  „Începând cu data de 17 octom­­brie, arădenii vor avea posibilitatea să depună cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere pentru perioada sezonului rece noiembrie 2016+ martie 2017. În cazul în care nu vor interveni modificări ale legislaţiei, acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se va face începând cu luna noiembrie 2016, însă doar pentru cei care vor depune dosarele până pe 20 noiembrie. Arădenii care vor depune dosarul pe 21 noiembrie, vor primi ajutorul doar din luna decembrie până în martie 2017 şi aşa mai departe pentru fiecare lună ce urmează. Ulterior, vom comunica modul de organizare a activităţii de acordare a ajutoarelor de încălzire”, a precizat Cezar Jancă, şef serviciu DDAC.

 

 

Arădenii care vor solicita ajutoare pentru încălzire pe gaz, lemn sau energie electrică vor putea ridica cererile, începând cu data de 17 octombrie, de la cele patru centre ale DDAC, respectiv: Micălaca, bl. 108; strada Plevnei, nr. 1 (Casa cu Lacăt); Calea Aurel Vlaicu, nr. 224, Centrul de Vârstnici; strada Rodnei, bl. 5, zona Confecţii.

 

Arădenii care se încălzesc cu e­­nergie termică de la CET, vor putea ridica cererile pentru ajutorul de încălzire de la punctele CET din municipiu, respectiv: Calea Iuliu Maniu, nr. 65 – 67, lângă Uzina Electrică; Micălaca, bl. 577, sc. B, parter; Calea Aurel Vlaicu, bl. 8, parter. JA-V.G.